Czym wyłożyć podjazd do magazynu?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: czym wylozyc podjazd ? do magazynu
Ja również jestem zdania, że najlepszą opcją jest jednak wybór kostki betonowej, jeżeli szukasz porządnego i jednocześnie trwałego modelu to polecam zwrócić uwagę na Pozbruk który również w zakresie zabezpieczeń również jest moim zdaniem liderem.
Myślę, że ciekawą opcją będzie wybór płyt ażurowych. Z resztą sprawdź propozycje od Pozbruk również w zakresie kostek uniwersalnych które na pewno wytrzymają większe obciążenia
-
JoachimKon
- Aktywny

Może kostka uniwersalna Pozbruk? Zajrzyj na ich stronę internetową bo mają naprawdę szeroki wybór modeli oraz kolorów. Do tego są one odpowiednio grube więc wytrzymają obciążenia samochodów.
Dobrej jakości kostkę brukową na wyłożenie podjazdu kupiłem u Arkadia w Konstancinie. W sprzedaży posiadają kostkę brukową i granitową, kamień ogrodowy, kruszywa oraz inne materiały wykorzystywane w pracach brukarskich. Dobra jakość i przystępne ceny.
-
Weronika321
- Początkujący

Re: Czym wyłożyć podjazd do magazynu?
Może warto wylać asfalt? Mogę polecić bardzo dobrego producenta tego typu mas. Jeżeli nie asfalt to firma zajmuje się również sprzedawaniem betonu i kostki brukowej. Pisz na PW.