Stolik kawowy DIY
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
jacekmogliwia
- Zaawansowany

Re: Stolik kawowy DIY
Pokażcie swoje dzieła!
Miałam dużo planów żeby samemu zrobić stolik. Ale to albo za mało czasu albo coś było zawsze ważniejsze. Na Edinos.pl znalazłam bardzo ładny mały stolik kawowy
który jest w połysku i neutralnym kolorze. Wiem sama się na sobie zawiodłam że nie miałam czasu.
który jest w połysku i neutralnym kolorze. Wiem sama się na sobie zawiodłam że nie miałam czasu.-
jacekmogliwia
- Zaawansowany

Podobają mi się takie ze szklaną półką.
Ja polecam stolik industrialny kawowy, który można dostosować do własnych wymagań - takie małe DIY

Bardzo fajne są te stoliki kawowe DIY jednak nie mój styl. Wolę meble nowoczesne np takie jak są dostępne na zona-design.pl. Mam już fotel z tego sklepu więc polecam.
-
beata.lisek
- Zainteresowany

Mój typ to stolik kawowyna metalowej ramie z ładnym blatem imitującym deski. Hmm nie wiem czy taki będę umiała zrobić sama 
Ja sama też robiłam taki stolik DIY możesz sobie zerknąć do internetu.
Tam jest mnóstwo pomysłów. Ja do swojego stolika wykorzystałam koła przemyslowe dzięki czemu mój stolik kawowy jest mobilny.
Polecam takie rozwiązanie, bo naprawdę u nas sprawdza się świetnie.
Tam jest mnóstwo pomysłów. Ja do swojego stolika wykorzystałam koła przemyslowe dzięki czemu mój stolik kawowy jest mobilny.
Polecam takie rozwiązanie, bo naprawdę u nas sprawdza się świetnie.
i am who i am
Ja zdecydowałam się na stolik kawowy z luksopl i jak najbardziej polecam. Szybko zrealizowali zamówienie. Cenowo wyszło fajnie a jakościowo jest super.
-
adambudowniczy
- Początkujący

ja robiłem stolik do kawy z palety mało kosztowne to no i dobrze wyglada w wiekszosci domow
Nam na zamówienie robili stolik do salonu w ML System. Szklany, porządny.
Kiedy meblowaliśmy nasz dom, zorientowaliśmy się trochę w temacie mebli na wymiar. Faktycznie można w ten sposób zyskać ciekawe oryginalne meble, jednak koszt ich zamówienia jest spory. W sklepach obecnie jest taki duży wybór gotowych ciekawych propozycji, że zrezygnowaliśmy z wczesniejszego pomysłu.
Jeśli lubicie nowoczesne meble, polecam sklep Tutumi, jest tam wiele rozwiązań również dla niewielkich wnętrz. Jak poniższy sprytny stolik

Jeśli lubicie nowoczesne meble, polecam sklep Tutumi, jest tam wiele rozwiązań również dla niewielkich wnętrz. Jak poniższy sprytny stolik
http://www.forumbudowlane.pl/
Zakup zwykły rozwalony silnik r4 poskładany i na nim zamontuj szybę (oczywiście wywal miskie olejowa)(zamiast niej zamontuj jakas deske lub obij filcem) I wua la, stolik na kawe dla samochodziarza idealny 
-
e-Rzecznik Vidaron
- Aktywny

- Kontakt:
Szanowni Państwo,
Jeżeli decydujemy się na wykonanie stolika kawowego z drewna, to musimy pamiętać o jego zabezpieczeniu przed działaniem niekorzystnych warunków atmosferycznych, a także przed wilgocią i szkodnikami. Rekomenduję zastosować impregnat ochronno-dekoracyjny powłokotwórczy. Impregnat jest łatwy w aplikacji, wnika głęboko w strukturę drewna, wzmacnia je, a także dekoruje i chroni.
Jeżeli decydujemy się na wykonanie stolika kawowego z drewna, to musimy pamiętać o jego zabezpieczeniu przed działaniem niekorzystnych warunków atmosferycznych, a także przed wilgocią i szkodnikami. Rekomenduję zastosować impregnat ochronno-dekoracyjny powłokotwórczy. Impregnat jest łatwy w aplikacji, wnika głęboko w strukturę drewna, wzmacnia je, a także dekoruje i chroni.
-
Stanisław37
- Początkujący

Jeśli chodzi o stoliki kawowe bardzo ciekawą ofertę ma stolarz z opolskiego Madej Handmade. Wykonuje on stoliki kawowe z litego drewna i żywicy epoksydowej pod konkretne preferencje klienta.