Bardzo fajne te lampymeblonista pisze:Lampki nocne nie muszą być wymyślne, te w prostej formie nie tylko spełniają swoją funkcję, ale także dookreślają wnętrze, co pokazują poniższe dwa przykłady:
Lampa Numen
Lampa Nemo
Oświetlenie-lampka nocna
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Oświetlenie-lampka nocna
Wiem, że lampka nocna jest zazwyczaj niezbędna w sypialni (jeśli lubimy czytać w łóżku), ale ja wpadłam na jeszcze jeden ciekawy pomysł oświetlenia tego wnęrza i to w sposób klimatyczny można powiedzieć
W mojej sypialni nad łóżkiem zawieszona jest girlanda świetlna. Wieczorami wygląda to naprawdę super. Wiadomo, że nie daje tyle światła, by móc poczytać książkę, ale światło z tych małych żarówek wprowadza taką miłą atmosferę 
Zobaczcie sobie na te propozycje https://azzardo.com.pl/25-lampy-stolowe . Lampka nocna nie musi być prosta i nudna. Można zdecydować się na naprawdę ciekawe rozwiązania, które dodadzą szyku i charakteru. Warto się nad tym zastanowić.
Lampka activejet jest przeznaczona do oświetlenia stołu lub biurka gdzie zapewnia doskonałe warunki do pracy nawet po zmroku. Bardzo lubię taki rodzaj oświetlenia
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

A może jakaś designerska, fikuśna lampka?
-
jannowakowski
- Początkujący

Ja polecam energooszczędne oświetlenie takie jak tutaj
Osobiście uważam, że do sypialni bardziej pasują lampy z obszernymi abażurami, które przytłumią światło i wprowadzą do tego wnętrza odpowiedni nastrój
Bardzo mi się podoba ta -

Zobacz sobie ofertę lampa stołowa nocna. Mają ogromny wybór lamp nocnych, na pewno coś wpadnie ci w oko. Z tego co widziałam ceny tez są bardzo ok. Ja powoli rozglądam się za lampami i meblami do nowego mieszkania. Myślę, że od lipca będę mogla zacząć się urządzać.
-
Majkaibajka
- Początkujący

Ja kupiłam lampke od fiorentino i jest ok.
Jeśli zamierzasz czytać przed snem przy takiej lampce nocnej to polecam wybrać, taką która posiada regulację jasności/ciepła światła, tak aby nie męczyć wzroku.
Ja mam lampkę z regulacją jasności. Bardzo fajna sprawa. Polecam
budowa07 pisze:Osobiście uważam, że do sypialni bardziej pasują lampy z obszernymi abażurami, które przytłumią światło i wprowadzą do tego wnętrza odpowiedni nastrójBardzo mi się podoba ta -
ale ładna, wiesz może czy mają takie białe?