podświetlenie schodów taśmą LED
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
monikabert90
- Aktywny

Re: podświetlenie schodów taśmą LED
A jaką firmę moglibyście polecić jeśli chodzi o oprawę schodową LED? Widziałam spory wybór na https://zpradem.pl/f-f,p9353.html, czy ktoś z Was zamawiał tam tego typu artykuły? I jak? Jak Waszym zdaniem kształtują się ceny? Warto tam zamówić?
Bardzo fajnie wygląda.
Duży wybór jeżeli chodzi o taśmy LED to Prescot. Doradzają najlepsi fachowcy i ceny bardzo korzystne.
www.prescot.com.pl
www.prescot.com.pl
Ostatnio zmieniony 05 mar 2019, 14:33 przez Prescot, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam do nowego sklepu internetowego. Na terenie trójmiasta dowozimy towar. Jesteśmy elastyczni dostosowujemy się do klienta. Sprzedajemy materiały elektryczne , hydrauliczne i biurowe http://www.amkhurt.pl
Możemy zaproponować taśmę lodową firmy NEXTEC. Zasilacz najlepiej umieścić pod schodami . Przewód 2x0,75 w zupełności wystarczy.
Wycenimy osprzęt według zestawienia . Posiadamy w sprzedaży takie firmy Jak Legrand, Kontakt Simon, Schneider, Hager(BERKER), AXOLUT, Ospel, Gira, ABEX
Możemy zaproponować taśmę lodową firmy NEXTEC. Zasilacz najlepiej umieścić pod schodami . Przewód 2x0,75 w zupełności wystarczy.
Wycenimy osprzęt według zestawienia . Posiadamy w sprzedaży takie firmy Jak Legrand, Kontakt Simon, Schneider, Hager(BERKER), AXOLUT, Ospel, Gira, ABEX
Przyzwoitej jakości taśmę led kupiłam u www.koloreno.pl. Nigdzie nie znalazłam lepszej ceny w takiej jakości. Taśma ma solidne mocowanie i jest łatwa w montażu. Poza tym daje oświetlenie takie, jakiego potrzebowałam. Bardzo udany zakup.
-
oświetleniowiec
- Początkujący

Hej 
Kupując taśmę led, nie zapominaj o zasilacz led dopuszkowy, który stanowi źródło napięcia dla taśm led, listw czy innych systemów oświetlenia led. Zasilacz led dopuszkowy idealnie sprawdzi się do podświetlenia schodów taśmą led. Przekonaj się sam!
Kupując taśmę led, nie zapominaj o zasilacz led dopuszkowy, który stanowi źródło napięcia dla taśm led, listw czy innych systemów oświetlenia led. Zasilacz led dopuszkowy idealnie sprawdzi się do podświetlenia schodów taśmą led. Przekonaj się sam!