Jaka lodówka lg samsung czy electrolux?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: jaka lodówka lg samsung czy electrolux?
Szczerze to poleciłabym Wam zerknąc dokładnie tutaj http://www.electro.pl/lodowki-i-zamrazarki/
Jak juz kupowac to przemyślanie i w pewnym miejscu. A wybór jest konkretny. Tak naprawdę znajdziecie wszystko to czego szukacie. My postawiliśmy na srebrną lodówkę. Idealnie prezentuje się w otwartej kuchni.
Jak juz kupowac to przemyślanie i w pewnym miejscu. A wybór jest konkretny. Tak naprawdę znajdziecie wszystko to czego szukacie. My postawiliśmy na srebrną lodówkę. Idealnie prezentuje się w otwartej kuchni.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Samsung ma w swojej ofercie lodówki które mają wbudowane kamery i same robią zakupy jeśli czegoś brakuje 
Oooo a jak komuś notorycznie brakuje papieru toaletowego? są takie agregaty co same taśmę kupią?MichalBudowniczy pisze:Samsung ma w swojej ofercie lodówki które mają wbudowane kamery i same robią zakupy jeśli czegoś brakuje
Dzisiejsze sprzęty AGD wyglądają jak by były z tej samej taśmy produkcyjnej, trwałość też mają podobną.
-
UchwytyDoTelewizorow
- Początkujący

Moim zdaniem nie liczy się tyle nazwa firmy, ile jej parametry oraz klasa energetyczna.
-
komputerowy22
- Początkujący

Ja ostatnio kupiłem lodówkę samsunga i jak na razie jestem zadowolony
-
JakubSledz
- Zainteresowany

Ja u siebie mam lodówkę lg już od kilku lat zadnych usterek działa ja należy
Zdecydowanie Samsung.
-
TopProduct
- Zainteresowany

W takim przypadku raczej liczy się nie tyle marka ile parametry techniczne i fizyczne - na to bym patrzył. Obie firmy są porządne więc zasadniczej różnicy nie powinno być.
Tak naprawdę to marka nie ma większego znaczenia. Każda lodówka może się przecież zepsuć i warto o tym pamiętać. Moja też ostatnio wysiadła - ale naprawa lodówek kraków okazała się dobrym pomysłem i udało się ją uratować 
Ze sklepów internetowych polecam- avans.pl zamawiałam tam lodówkę i zmywarkę. Zero problemów, fajne ceny, duży wybór. Nooo i darmowa dostawa
Myślę, że nie trzeba patrzeć tyle na samą firmę i nazwę ile na wymiary fizyczne i na klasę energetyczną lodówki.
www.Comercia.pl
www.Comercia.pl
Co do lodówki to zamówiłem marki Amica na electro.pl. Zastanawiałem się długo nad wyborem bo mają spory asortyment, ale nie żałuje decyzji . Zerknijcie sami.
Może Candy? Mam model CKCS6186IWV/1 i jest niezastąpiony. Kupiłem ją rok temu i nie zamierzam jej zamienić na żadną inną!
-
karolinamak
- Aktywny

Moja to już się rozlatuje
Czytałam ostatnio jaką lodówkę kupić - http://kobieta.interia.pl/porady/news-j ... Id,2635630 W sumie w dobrych cenach i dobre modele. Chyba po wypłacie się zdecyduje.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Sporo zależy od konkretnego modelu. Nie można powiedzieć, że jedna z tych firm jest bezdyskusyjnie najlepsza.