Remont domu pytania
-
mmmmmmartynkaaaaaa
- Początkujący

Re: Remont domu pytania
Ja miałam problem z grzybem w mieszkaniu i najważniejsze, to zlikwidować źródło. Usuwanie istniejącego to jedna sprawa, ale nie ma sensu, jeśli będzie wracał. Musi przyjść specjalista i sprawdzić wilgotność powietrza w środku. Najczęściej to kwestia zlej wentylacji i złego rozmieszczenia grzejników. U mnie zimne powietrze ciągnęło od okien, a ze grzejnik był po drugiej stronie pokoju, to zostawało tam i woda skraplała się na ścianie i tworzył się grzyb... Przeniesienie grzejników to duża inwestycja, ale nie warto próbować półśrodkami.
Dużo firm budowlanych w okresie zimowym zajmuje się remontami.
Dużo firm budowlanych w okresie zimowym zajmuje się remontami.
Jak już mówimy o remontach, to czy ktoś z Was może był w którymś z tych salonów sieci MO jeśli chodzi o wybór mebli? Moja żona chciałaby mnie tam zabrać, jako że mamy na nowo urządzić mieszkanie i chciałbym dowiedzieć się, coś więcej o nich przed wizytą w salonie. Czy jest to oferta luksusowa, czy raczej dla każdego?
-
mil̷ośniczka
- Początkujący

Cześć, ja również chcę się porwać na remont i to nie byle czego, a łazienki. Wiem, że to przedsięwzięcie będzie mnie kosztowało, ale na moją obecną już nie mogę patrzeć. Dlatego rozważam zamówienie firmy zewnętrznej, która zrobi prace raz, a dobrze.
-
jacekmogliwia
- Zaawansowany

Materiały najszybciej łączycie śrubami, nitami, ciekawi mnie wasze zdanie. Właśnie czytałem artykuł na ten temat i jestem ciekawy waszego zdania.
Mnie się spodobało ostatnio szkło do kuchni, szczególnie szklane panele między szafki. To wygląda naprawdę rewelacyjnie i widzę że w coraz większej ilości mieszkań ludzie to stosują. Bardzo mi się to podoba.
Zamiast pytać o wszystko, zatrudnij fachowca. Ja odkryłem stronę dzięki której mogę za darmo dodać sobie ogłoszenie i takiego fachowca znaleźć. Super, bo szybko i bez kłopotów.
W Łodzi jest dobra ekipa remontowa Walczak. Najlepiej właśnie fachowców o wszystko pytać, oni najlepiej podpowiedzą
Natomiast jeżeli będziecie również na etapie doboru odpowiedniego sprzętu do wykonywania prac remontowych, bądź budowlanych to zapraszamy również do naszego sklepu internetowego w którym znajdziecie bardzo szeroki wybór odpowiednich rozwiązań w bardzo przystępnych i konkurencyjnych cenach oraz możecie liczyć również na profesjonalną pomoc naszego biura obsługi klienta. Pozdrawiamy!
Okres remontowy rozpoczął sie już pełną parą. U nas też do remontu jest kilka pomieszczeń i zastanawiam się czy zlecać to firmie. Czy brać sie za to samemu. Wiem, że oni zrobili by to lepiej i dokładniej, ale trochę boję się kosztów. Doradźcie.
Jeśli zabieramy się do remontu domu, warto poznać 5 rozwiązań do domu, które znajdziesz w ofercie bram garażowych koszalin.
1. Bramy garażowe, segmentowe, roletowe, uchylne i rozwierne
2. Drzwi do domu
3. Okna
4. Rolety, żaluzje oraz plisy
5. Moskitiery
1. Bramy garażowe, segmentowe, roletowe, uchylne i rozwierne
2. Drzwi do domu
3. Okna
4. Rolety, żaluzje oraz plisy
5. Moskitiery
Jeśli ktoś z Was szuka sprawdzonej firmy budowlanej z Krakowa to mogę wskazać na Malhaus. Zajmują się wykańczaniem pod klucz i kompleksowych remontach mieszkań i lokali właśnie w Krakowie i okolicach.
-
elabarbara
- Aktywny

Jak ja się cieszę że już po remoncie, bo niestety nie zakończył się w zapowiedzianym terminie, ale przeciągnęło się o dwa tygodnie. Myślałam że osiwieje. Ale na szczęście już wszystko po i mam teraz nowocześniej urządzone mieszkanko. Teraz szukam dobrego ekspresu do kawy, bo marzyłam o tym od dawna, ale zawsze coś wypadało. Znalazłam ekspres black friday myslicie że może być ?
Ostatnio zmieniony 26 lis 2018, 13:32 przez elabarbara, łącznie zmieniany 1 raz.
-
marcinmalinka
- Aktywny

Mogę zarekomendować Wam z czystym sercem usługi świadczone przez nowoczesnych i profesjonalnych ludzi. Mowa o p. Mirosławie Bałuk, którego efekty pracy, przerosły moje najśmielsze oczekiwania.
jesli chodzi o dobre materiały to zdecydowanie polecam OBI. Traficie na pewno na idealny wybór
Również polecam szczerze firmę www.4ele.pl. Produkty bardzo przyzwoitej jakości i w dobrej cenie. Obsługa sklepu bez żadnych zastrzeżeń.