Nie przejmuj się transportem, jesteśmy naprawdę blisko! Znajdujemy się w północno-zachodnim rogu Polski w porcie Świnoujście. Dostęp do transportu wodnego daje nam świetne połączenie ze Skandynawią, mamy również świetną komunikacje z Europą Zachodnią, Niemcami, Polską, Czechami. Usługa profilowania 3D to tylko niewielka część działalności Navikon. Cieszymy się, że możemy zaoferować pełne wsparcie przy produkcji i konstrukcjach, kierujemy nasze usługi na wyspecjalizowane rynki: energia wiatrowa, ropa i gaz, budownictwo. Zapoznaj się ze szczegółami naszej oferty:
http://3dprofiling.navikon.pl/
laserowe cięcie rur
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Bartłomiej26
- Aktywny

- Kontakt:
Re: laserowe cięcie rur
Z pewnością do cięcia rur przyda Ci się taka wycinarka laserowa
Polecam popatrzec sobie na jej specyfikacje! Na pewno poradzi sobie z każda metalową rurą
Czas na zmiany!
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Usługami cięcia laserem zajmuje się także firma aldari.pl. Korzystałem z ich usług wielokrotnie i zawsze byłem zadowolony z naszej współpracy. Z tego co pamiętam specjalizują się także w odtłuszczaniu ultradźwiękowym, anodowaniu i barwieniu aluminium oraz gięciu blach na prasach krawędziowych.
-
jarzabekart
- Zainteresowany

Jeżeli ktoś z was szuka firmy, która oferuję produkcję stalowych szablonów to z całą pewnością mogę polecić firmę komalaser która jest topowym producent wysokiej jakości stalowych szablonów laserowych, które służą do nakładania pasty lutowniczej i kleju na obwody drukowane.