Dekoracje do mieszkania?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Dekoracje do mieszkania?
Czy zwracacie uwagę na drobne dekoracje do mieszkania jak np. Podkładka Ażurowa pod talerz, taka podkładka na stół podczas obiadu rodzinnego? Mój maż uważa, że przesadzam z tymi detalami. Jak wy podchodzicie do takich drobnych ozdób?
Re: Dekoracje do mieszkania?
Myślę, że każdy, nawet najmniejszy detal decyduje o wystroju i atmosferze panującej w mieszkaniu 
A co powiecie na lampy jako dekoracja? Wpadłam ostatnio na pomysł żeby właśnie dzięki oświetleniu zmienić troszkę wygląd mojego salonu. Znalazłam kilka ciekawych produktów firmy Torino Group Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością Sp. K. o numerze REGON: 366107266.
Dekoracje to wybór indywidualny, najlepiej poszukać w sieci inspiracji
Bardzo fajne dekoracje i ozdoby różnego rodzaju do mieszkania znajdziesz na pewno w sklepie behome, mają tam duży wybór i bardzo szeroki asortyment, tak że polecam Ci serdecznie 
Ostatnio kupiłem specjalne naklejki na szyby dla pokoju moich dzieci. Akurat remontowałem ich pokoiki i pomyślałem, że to doskonały sposób na łatwą, w miarę tanią dekorację.
A może zaciekawi was ta oferta https://www.bee.pl/9336-kominki-do-aromaterapii To na pewno będzie oryginalna, ale i ciekawa dekoracja. Te kominki do olejków zapewnią też ładny aromat w mieszkaniu. Są w różnych kształtów i z różnych tworzyw ,ceramiczne, metalowe i szklane.
Hmm a może pomyśl o udekorowaniu ścian? Ja całkeim niedawno robiłam remont salonu i sypialni i bardzo chciałam, aby moje ściany były oryginalne. Udało mi się stworzyć naprawdę niebanalne dekoracje dzięki produktom od firmy Maluj dekoruj"
To farby, które z pewnością zachwycą każdego miłośnika oryginalnych i ciekawych wnętrz!
Jakiś czas temu kupowałem szafkę nocną, bo w nowym mieszkaniu jeszcze właśnie tego mi brakowało, znalazłem ją na i-meble.eu. Bardzo fajne meble, dobrej jakości, nic nie mam do zarzucenia i jak najbardziej mogę polecić, bo wybór jest ogromny 
Aby trochę urozmaicić i zapełnić pustą przestrzeń w naszym mieszkaniu zakupiliśmy kilka dekoracji na parapety oraz na półki.
Wiecie co, koniecznie musicie wziąć pod uwagę stronę dekohaus.pl, nie dość, że znajdzie tam mnóstwo inspirujących tekstów, to na dodatek możecie tam kupić dodatki do wnętrz, które z pewnością pięknie udekorują wasze salony, czy sypialnie 
Jak mieszkanie samo w sobie jest ładne, to może się obyć bez dekoracji.
-
aleksandra1977
- Zainteresowany

Dla mnie im mniej dekoracji w mieszkaniu tym lepiej. Lubię raczej minimalistyczny styl i niewielką ilość dekoracji. Mieszkania lubię w nowoczesnych blokach na nowoczesnych i pełnych udogodnień osiedlach. W niedługim czasie mam zamiar zakupić sobie nowe mieszkanko i urządzić je w stylu skandynawskim.
-
mysliwyserc87
- Początkujący

Jak to mówią: Diabeł tkwi w szczegółach
Tak naprawdę w trakcie urządzania swojego wymarzonego domu należy zadbać o najdrobniejsze szczegóły, przecież powinniśmy w tym domu czuć się szczęśliwi.
-
kruchezjabłkami
- Aktywny

Fajny sklep z różnego rodzaju dekoracjami do domu - w tym lampy, lustra, zegary - to behome.pl, mają też meble
Asortyment utrzymany w kilku stylach, więc każdy znajdzie coś dla siebie.