Modne i nowoczesne lampy
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Modne i nowoczesne lampy
Modne i nowoczesne lampy na bank znajdziesz w sklepie LampaLampa
Ja mam od nich kilka lamp i mają świetny design
-
Ania z Mazur
- Początkujący

Trochę późno trafiłam na to forum, a szkoda bo niedawno szukałam lamp, ale znalazłam w miarę przyzwoite na Twoje-lampy.pl, w sumie to rabat ostatecznie skłonił mnie do zakupu. Nie długo zaczynam remont sypialni, więc na pewno jeszcze tu zajrzę może pojawi się coś nowego
Jakie nowe sklepy możecie polecić?
-
joasia.lewandowska
- Zainteresowany

mlamp.pl - duży wybór, miła obsługa, wszystko w internecie. zamawiałam przy dwóch remontach i jestem zadowolona 
Modne i zarazem nowoczesne lampy to wg mnie lampy podłogowe, które są zarazem bardzo ciekawą forma ozdoby, dekoracji do salonu, co o tym sądzicie?
Bardzo modne są teraz na nowe żyrandole, więc jeśli spodoba się Wam taka propozycja, to polecam wejść sobie na stronę lampykemar.pl Wybór jest dość duży, więc dopasujecie konkretne modele do swoich wnętrz. Warto podkreślić też, że jakość jest naprawdę dobra, no i oczywiście nie można zapomnieć o cenie, która też jest interesująca.
Mi się podobają industrialne żyrandole. Takie z żarówkami Edisona - tylko szkoda, że do niewielu wnętrz pasują.
-
joasia.lewandowska
- Zainteresowany

To nie zawsze. Ten pasowałby nie tylko do industrialnego stylu: https://mlamp.pl/lampy-wiszace-zyrandol ... zyste.htmlmalaka pisze:Mi się podobają industrialne żyrandole. Takie z żarówkami Edisona - tylko szkoda, że do niewielu wnętrz pasują.
-
Webarchitekci
- Aktywny

Bardzo modne duże lampy półkule ręcznie robione na zamówienie.
Wybierz taką, która się Tobie podoba. Mogę Ci jedynie polecić sklep, gdzie znajdziesz różne lampy, a także inne elementy do domu i ogrodu: mirapolnext.pl. Mają duży wybór, a często można trafić na najróżniejsze promocje.
-
Kazikdobry
- Aktywny

Sprawdź tą stronkę nowoczesne-lampy.com.pl myśle że znajdziesz tam jakąś dobrą poradę.
Myślę, że świetlówka LED sprawdzi się bardzo dobrze.
Pewnie zgodzicie się ze mną, że w wielu miejscach znajdziemy dzisiaj modne i nowoczesne lampy. Świetnym przykładem może okazać się tutaj chociażby oferta w Szykowny Dom. Mamy tam do wyboru mnóstwo modeli, utrzymanych w przeróżnej stylistyce i pochodzące od wielu producentów. Dzięki temu każdy bez większych problemów znajdzie tam swoje wymarzone lampy.
Super ofertę znajdziecie w sklepie z oświetleniem Phenomena Light. Mają dostępne lampy markowych producentów wysokiej jakości w konkurencyjnych cenach. Zamówienia realizują błyskawicznie. Mój dom dzięki nim jest nowocześnie oświetlony.
-
adrianna99
- Zainteresowany

Studioswiatla24.pl znajdziesz tam klasyczne jak i nowoczesne lampy pasujące do wielu stylów.
-
perbulator
- Początkujący

[quote="adiglejak"]Modne i nowoczesne lampy na bank znajdziesz w sklepie LampaLampa
Ja mam od nich kilka lamp i mają świetny design[/quote]
Z fajnym designem to mogę śmiało polecić jeszcze zfabryki.pl - fajne kinkiety, fajne lampy do nowoczesnych wnętrz.
Z fajnym designem to mogę śmiało polecić jeszcze zfabryki.pl - fajne kinkiety, fajne lampy do nowoczesnych wnętrz.