Mała łazienka - jak ją urządzić
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
e-Rzecznik Śnieżka
- Superużytkownik

- Kontakt:
Re: Mała łazienka - jak ją urządzić
Przy projektowaniu małej łazienki należy wszystkie elementy wyposażenia dobierać tak, by służyły optycznemu powiększeniu przestrzeni. Jednym z ważniejszych czynników takiej układanki jest kolor. To on robi pierwsze wrażenie. Prócz tego by kolory wyposażenia były jasne warto zwrócić uwagę na kilka innych zagadnień: -dobór i połączenia kolorów. -wybór wzorów i faktur. -właściwie zaprojektowane oświetlenie.
-dobór mebli i ceramiki sanitarnej
-triki z lustrem
-Zainteresowanych problematyką zapraszamy do zapoznania się z artykułem: https://www.sniezka.pl/jak-wybrac-kolor ... j-lazience
Pozdrawiam serdecznie,
E-rzecznik FFiL Śnieżka
-dobór mebli i ceramiki sanitarnej
-triki z lustrem
-Zainteresowanych problematyką zapraszamy do zapoznania się z artykułem: https://www.sniezka.pl/jak-wybrac-kolor ... j-lazience
Pozdrawiam serdecznie,
E-rzecznik FFiL Śnieżka
Niezależnie od tego, jak duża jest łazienka, nie powinno zabraknąć w niej pralki, w której moglibyśmy prać nasze ubrania. My zdecydowaliśmy się na zakup modelu candy bwd-596ph3 i jesteśmy nią zachwyceni. Szczególnie tym, że sterować można nią głosem lub z pomocą specjalnej aplikacji mobilnej…
A takim polskim standardem blokowym nie jest przypadkiem 5 m kw. na łazienkę? Wydaje mi się, że ja właśnie taką mam i nie jest jakaś koszmarnie mała, bez problemu można ją było zaaranżować. Większość decyzji jest podyktowana przez instalację - to, gdzie ustawić klozet, pralkę, itd. Jak ktoś ma problem z przestrzenią to proponuję wybierać sobie sprzęty, meble i armaturę łazienkową przeznaczoną właśnie do takich miejsc. Niektórzy producenci armatury mają takie specjalne serie do małych łazienek, widziałam takie u KludiAdministrator pisze:Niewielkie mieszkanie powoduje, iż w trakcie jego urządzania pojawiają się problemy z odpowiednim zagospodarowaniem... Przeczytaj temat >>
-
oliwia.maja70
- Początkujący

Dzięki za opinięarek_ch pisze:Niezależnie od tego, jak duża jest łazienka, nie powinno zabraknąć w niej pralki, w której moglibyśmy prać nasze ubrania. My zdecydowaliśmy się na zakup modelu candy bwd 596ph3 i jesteśmy nią zachwyceni. Szczególnie tym, że sterować można nią głosem lub z pomocą specjalnej aplikacji mobilnej…
A może drewniana łazienka?
Ostatnia czytałam fajny artykuł na ten temat nowego biznesu, możesz sobie poczytać. Ja remont łazienki mam już za sobą ale był to bardzo przyjemny czas:)
Ostatnia czytałam fajny artykuł na ten temat nowego biznesu, możesz sobie poczytać. Ja remont łazienki mam już za sobą ale był to bardzo przyjemny czas:)
i am who i am
-
katarzynaMO
- Początkujący

Ja zatrudniłam projektantke do aranżacji łazienki. Super to zrobiła. Mam piękną łazienkę <3
-
nowy-lokator
- Początkujący

Wiem co to znaczy ograniczona przestrzeń w łazience. Mieszkam w bloku, dlatego jak się można domyślić - moja łazienka jest małych rozmiarów. Wannę zamieniłem na prysznic - ponieważ zajmuje mniej miejsca. Miałem duży problem z umywalką, ponieważ na rynku dostępne są standardowe rozmiary - które były zbyt duże do mojej powierzchni. Skorzystałem z kupna umywalki na wymiar, dopasowałem grubość i kształt blatu oraz wielkość misy do własnych potrzeb. Jestem bardzo zadowolony z efektów, moja łazienka optycznie zrobiła się większa.
- ChybaRyba1
- Zainteresowany

- Kontakt:
Polecam ten krótki artykuł, w którym zawarte są pomysły odnośnie urządzenia małej łazienki. Warto przeczytać!
Duzo fajnych pomysłów na urządzenie małej łazienki znajdziecie w tych salonach bokaro.