Jeżeli zastanawiasz się nad kupnem nowej pralki czy telewizora, a nie wiesz co wybrać, poradź się innych forumowiczów i wybierz najlepszy dla siebie model. Tutaj znajdziesz informacje o najnowszych produktach RTV i AGD.
Witam
Zastanawiam się nad zakupem systemu zabezpieczającego do mojego samochody, biedy jest bo bez zadnego alarmu, zainteresowałem się systeme albatross...czy mozecie mi cos wiecej powiedziec na jego temat ? może ktoś uzywa ? spotkał się juz z takim zabezpieczeniem ?
dla ułatwienia wklejam link;
Tak jak pisze Alibaba zawsze można zrobić dodatkowe zabezpieczenie w postaci wyłącznika zapłonu... Ja jak zostawiam samochód na dłużej to wyciągam kostkę rozdzielczą od komputera st. sam.
mnestor pisze:Tak jak pisze Alibaba zawsze można zrobić dodatkowe zabezpieczenie w postaci wyłącznika zapłonu... Ja jak zostawiam samochód na dłużej to wyciągam kostkę rozdzielczą od komputera st. sam.
tak, z taką kostką Twój samochód jeszcze przez dodatkowe 30 sekund będzie Twój.
Oprócz alarmu warto też pomyśleć o czyms takim jak monitorowanie samochodów Z tego co wiem jest to najlepsza ochrona przed kradzieżą. Dodatkowo pozwala na zmniejszenie kosztów paliwa. Czy ktoś z was zainwestował w takie urządzenie.