Gdzie kupić kafelki do łazienki?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Re: Gdzie kupić kafelki do łazienki?
Ja też kupowałem w Castoramie.
ja zdecydowałam się na Cermag - moim zdaniem fajnie wyposażony salon, spory wybór....no i cenowo także przystępnie!
-
DomekzKart_com
- Początkujący

Możliwości jest wiele, sporo też zależy od budżetu. Ale warto nawet rozejrzeć się w popularnych marketach budowlanych na początek po czym zamówić ten sam wzór płytek w sklepie internetowym gdzie wyniesie nas to znacznie taniej.
Ostatnio zmieniony 01 sie 2018, 18:20 przez DomekzKart_com, łącznie zmieniany 1 raz.
-
rabatka1981
- Początkujący

Ja nie polecam sklepów internetowych jeśli chodzi o wyposażenie łazienki. Jest owszem taniej ale problemów zdecydowanie więcej. Kolejną łazienkę wyposażyłam w sklepie Aleotti w Domotece i polecam. https://aleotti.pl
-
AdidarMeble
- Aktywny

W przypadku kafelek do łazienki, to warto szukać inspiracji chociażby w gazetkach sklepowych. A kupić można je nawet w Internecie i to niekiedy taniej.
W Leroy Merlin często są ładne kafelki. Myślę, że warto tam zajrzeć.
płytki Paradyż w sklepie sieci Blue
-
marcel.skolano
- Początkujący

A kafelki lepiej zamawiać w sklepie internetowym czy jednak w stacjonarnym? Jak myślicie? W sumie do wszystkich pomieszczeń kupowaliśmy w markecie, jednak mam jeszcze pomieszczenie gospodarcze do wykończenia i się zastanawiam nad zakupami przez internety...
no tak tak, widze ze jednak w Cermagu można znaleźć dobre płytki! ja jestem mega zadowolona z wyboru i z obsługi! świetna sprawa!
Jeśli chodzi o materiały to radziłabym też zajrzeć tutaj https://www.obi.pl/plytki/plytki-scienne/c/786
Wybór jak widać jest naprawde duży
Wybór jak widać jest naprawde duży
-
martinrekk
- Zaawansowany

Będę polecał Krion do wykończenia wnętrz, bardzo dobre płytki kupiłem od dystrybutora ze strony http://krionpolska.pl. To oficjalny przedstawiciel marki w Polsce nie sprzedają jakiś imitacji, tworzywo z pełną dokumentacją.
no ja jestem zachwycona płytkami z Cermagu - bardzo duży wybór i bardzo dobra obsługa!
Najlepiej skorzystać z ofert sklepów internetowych w tym przypadku można zaoszczędzić dużo pieniędzy kupując więcej, a poza tym mamy bardzo szeroki wybór wielu ciekawych szablonów i wersji kolorystycznych.
Ja jestem zakochana w płytkach Tubądzina, szczególnie tych wielkoformatowych
Planuję remont łazienki więc na pewno się u mnie pojawią, ale mam pytanie o fugę. Jaki rodzaj najlepiej sprawdzi się w łazience? Można samemu aplikować czy lepiej zostawić to fachowcom ?
-
DoradcaOnlineSopro
- Zainteresowany

Jeżeli uważasz, że jesteś w stanie samodzielnie wykonać fugę to dlaczego nie zrobić tego samemubalouu pisze:Ja jestem zakochana w płytkach Tubądzina, szczególnie tych wielkoformatowychPlanuję remont łazienki więc na pewno się u mnie pojawią, ale mam pytanie o fugę. Jaki rodzaj najlepiej sprawdzi się w łazience? Można samemu aplikować czy lepiej zostawić to fachowcom ?
Pozdrawiam
Maciek
Doradca online Sopro Polska