Meble kuchenne jakie ?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: meble kuchenne jakie ?
Przy wyborze mebli kuchennych warto wybrać je w zgodzie z wybraną przez nas aranżacją całego pomieszczenia i stylem, może skandynawski? Druga kwestia to sama jakość mebli, ta powinna być po prostu jak najwyższa.
Zachęcam do sprawdzenia oferty w Agal, mają rewelacyjne meble na wymiar. Meblami od nich mamy zrobione zarówno kuchnie jak i garderobę. Warto do nich zajrzeć, chyba jedna z najbardziej korzystnych ofert. 
-
Grzesiekkatowice
- Zainteresowany

- Kontakt:
Pytanie jest conajmniej dziwne???
Co to znaczy najnowocześniejsze albo najlepsze. Jedyne co mogę Ci zaproponować to nie kupuj w sieciówce chyba że pójdziesz do Vino... lub Bio co....t. Znajdziesz tam naprawde dobre meble lecz moim skromnym zdaniem za komodę 2,3x1,30 z trzema szufladami w lakierowanym fornirze 8500zł to "lekka" przesada lub za regał w lakierowanym mdf szeroki na 2 m i wysoki na 2.5 16000zł też . Ale jak to się mówi każdy towarz ma swojego kupca.
Idz do sprawdzonego stolarza najlepiej sam zasięgnij wiedzy odnośnie materiaów producentów i systemów. I w zależności jakie masz fundusze i zamów to co najlepsze dla Ciebie
Co to znaczy najnowocześniejsze albo najlepsze. Jedyne co mogę Ci zaproponować to nie kupuj w sieciówce chyba że pójdziesz do Vino... lub Bio co....t. Znajdziesz tam naprawde dobre meble lecz moim skromnym zdaniem za komodę 2,3x1,30 z trzema szufladami w lakierowanym fornirze 8500zł to "lekka" przesada lub za regał w lakierowanym mdf szeroki na 2 m i wysoki na 2.5 16000zł też . Ale jak to się mówi każdy towarz ma swojego kupca.
Idz do sprawdzonego stolarza najlepiej sam zasięgnij wiedzy odnośnie materiaów producentów i systemów. I w zależności jakie masz fundusze i zamów to co najlepsze dla Ciebie
Modnestol
-
Albatros348
- Aktywny

Półki, regały oraz blaty, które zdobią nasz dom pochodzą bezpośrednio z oferty Ewodd . Dzięki dostępnemu na stronie konfiguratorowi, ale również własnym pomysłom udało nam się stworzyć rewelacyjne meble marzeń. Ich jakość jest mocno widoczna w kuchni, która prezentuje się super!
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Ciekawe meble kuchenne posiada w swojej ofercie także firma bumeb.pl. Zamawiałem ponad rok temu od nich meble na wymiar i jestem z nich zadowolony. Posiadam małą kuchnię, dlatego chciałem wykorzystać każdą wolną przestrzeń i to im się udało.
Ja mam meble zaprojektowane przez Studio Stilo oraz również z ich pomocą zaaranżowaną kuchnię w stylu amerykańskim. Efekt CUDO, a studio jest z Tczewa jak coś.
Na stronie http://kuchniesolarz.pl/ jest wizytówka firmy która nam robiła wyposażenie do domu od A do Z. Kuchnia, salon, sypialnia, przedpokój – wszystkie meble zamawialiśmy tutaj na wymiar, dopasowane, dzięki temu nie mamy żadnych wolnych przestrzeni, w pełni wykorzystujemy metraż, nie ma marnotrawstwa.
-
FotoNaRame
- Zainteresowany

Meble do kuchni powinny być wykonane z odpowiednich materiałów, aby dobrze radziły sobie z warunkami kuchennymi. Do tego muszą być bardzo praktyczne, na przykład wyposażone w dużą ilość szufladek i szafek.
Trudno się z tą opinią nie zgodzić, w kuchi funkcjonalność to podstawa tak samo tyczy sie mebli, muszą być porządnie wykonane. Nasze co prawda maja juz kilkanaście lat ale nadal wyglądają super, ale były robione na zamówienie i takie moim zdaniem są najlepszym rozwiązaniem. Teraz jednak chcemy zmienić stół i krzesła, a że firma już nie działa więc poszukiwania idealnie pasującego trwały trochę. jak byłam szczęśliwa jak zobaczyłam w mebledoktor24.pl zestaw monaco. Po prostu cudo, które wręcz stworzono do naszej kuchni, sami zobaczcie
iza72
Ja bym celował w meble na wymiar. U siebie mam specyficzne rozmieszczenie kuchni więc mogłem to w normalnie urządzić. Kiedyś byłem sceptycznie nastawiony, ale teraz wolę nawet dopłacić.
Bardzo dobry dział projektowy masz w Indeco Krakow, do tego szczegółowego bloga aranżacyjnego, z którego korzystałem przy remoncie mniejszej kawalerki. Meble robią w taki sposób, aby maksymalnie zagospodarować przestrzeń. Nie muszę mówić, jak dużą wygodę coś takiego zapewnia.
Kuchnię na wymiar zamawiałam całkowicie przez firmę adolux meble. Mam pomarańczowe szafki, mocno błyszczące, ale trwałe. Chciałam mieć możliwie najlepsze łączniki. Do tego wysuwany podwójnie system organizacji sztućców. Dostałam ogólnie, co chciałam i moim zdaniem w korzystnej cenie.
-
Marcepan33
- Aktywny

Na pewno w Krakowie przy produkcji mebli nie oszczędzają. Dokładnie wyjaśniony zakres współpracy. Wycena od ręki, pomoc działu projektowego, ekspozycja stacjonarna w Krakowie, a u niektórych producentów tego po prostu nie ma.
-
beata.lisek
- Zainteresowany

Meble kuchenne nie zawsze muszą być na wymiar. A wtedy szkoda przepłacać i lepiej wybrać coś z gotowych rozwiązań. A nie zawsze produkują je takie molochy jak IKEA. Zawsze można poszukać lokalnych producentów meblowych.
-
Marcepan33
- Aktywny

Doradzić mogę firmę która nam robiła kuchnie do domu czyli Kuchnie [...]. Jest ich strona w necie do sprawdzenia ale najlepiej zadzwonić, podpytac, mają bardzo dobrze prowadzoną całą obsługę, można się wszystkiego wywiedzieć.