Meble kuchenne na wymiar
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Meble kuchenne na wymiar
Spokojnie możesz zaufać adolux-meble.pl. Już przy trzech remontach z nimi współpracowałem. Za każdym razem projekt po pierwszych oględzinach akceptowałem. Jedną szafę od nich mam chyba od siedmiu lat i nic się z nią nie dzieje. Dalej wygląda nowocześnie, a jednak technologia poszła do przodu.
-
adrianzadora
- Początkujący

Polecam zamawiać meble kuchenne od producenta z innowacyjnymi systemami organizacji. Współpracowałam z marką [...]. Mieszkanie mam dość duże, natomiast kuchnia mała i wybrałam zabudowę do sufitu. Teraz mam jeszcze dodatkowo całkiem sporą spiżarnię wydzieloną, a producent podszedł kreatywnie do zagospodarowania małej kuchni.
No piękną kuchnię zrobili dla mnie w firmie Janas (meblejanas.eu – tu jest do nich kontakt). Czysta klasyka, precyzyjne wykończenia, drewno jakby żywcem zdjęte z polnej gruszy, myślę że nie będzie przesadą jeśli nazwę mebelki małym dziełem sztuki
Co do kuchni polecam blaty ze starego drewna bardzo dobre jakościowo z firmy PaulBunyan.
Strukturyzowane pasują do blatów co dziennego użytku, rżnięte albo ciosane bardziej jako ozdoba. Widziałam je na żywo i prezentują się pięknie
Strukturyzowane pasują do blatów co dziennego użytku, rżnięte albo ciosane bardziej jako ozdoba. Widziałam je na żywo i prezentują się pięknie
Idź na Wielicką 87 i tam rozmawiaj z producentem mebli. Całe mieszkanie mi robili. Kilka niedoskonałości poremontowych usuniętych za pośrednictwem właściwego montażu mebli. Myślę, że inwestycja dożywotnia właściwie. Eksploatuję szczególnie intensywnie kuchnię i nic się nie dzieje. W razie czego serwis też od ręki. Zostawiam kontakt telefoniczny 666 374 743. Pytaj o konsultanta [...].
-
robertkrajcarz
- Zaawansowany

Wymieniałem kuchnię w kawalerce pod wynajem. Panowie od producenta [...] robili. Gość, który przyszedł oceniać wnętrze zrobił od razu dobre pierwsze wrażenie i postanowiłem zaufać. Potwierdziło się.
Jest bardzo dobra firma w Świętochłowicach, chodzi mi o Adolux robią kuchnie na wymiar i szafy przesuwne głównie, chociaż ta oferta jest dużo szersza, ale akurat te dwie rzeczy im zlecałem. Sympatyczny i rzeczowy kontakt, można się dogadać w kwestii projektu, nie wciskali mi konkretnych rozwiązań czy kolorów mebli, raczej słuchali moich sugestii i wizji jaką miałem odnośnie estetyki.
-
karol.kons
- Początkujący

a w czym projektujecie meble? Wg mnie najlepszy jest program KD Max (jak ktoś chce więcej info to odsyłam na ich stronę). Jakie są wasze alternatywy?
Szafy na systemie Indeco świetnie się sprawdzają w codziennej eksploatacji. Ładnie wyglądają, pojemne. Sporo można fajnych rzeczy zorganizować, żeby ci się wszystko pomieściło, w tym jakieś drobne akcesoria domowe. Zamawiałem przez indeco krakow i na pewno nie przepłaciłem. W standardzie pięcioletnia gwarancja, więc robi pozytywne wrażenie.
[...] kuchnie i wnętrza to firma u której kupowałem dużą szafę wolnostojącą na wymiar, polecam ich. Terminowi, dbają o szczegóły w produkcji, szafa dotarła w idealnym stanie, zgodna z zamówieniem, bez jakiś skaz, niedoróbek i takich numerów.
-
katarzynaMO
- Początkujący

Ja zamawiałam kuchnie w Max Kuchnie. Jestem zadowolona z nich. Bardzo miła Pani nas obsługiwała. Dużo nam doradziła. Mamy trochę nieustawną kuchnię, więc nie było opcji kupić gotowych mebli. Czekaliśmy chyba coś ponad miesiąc na tę kuchnię.
-
pawelszabla
- Aktywny

Mogę polecić obsługę firmy Adolux – http://adolux-meble.pl. Szeroki zakres usług, można im zlecić praktycznie każdy mebel na wymiar, ja akurat kupowałem u nich wyposażenie do biura – szafki, regały, biurka, dużą szafę przesuwną na katalogi dokumenty i całą resztę papierów. Terminowi, rzetelni, nie kantują na jakości akcesoriów.
Ja od siebie mogę polecic firmę https://kosmebels.pl/meble-na-wymiar
Korzystałam z ich usług już kilka razy i jestem bardzo zadowolony !
Można umówić się na pomiar, ale również kupi gotowe meble 
Zobaczcie sobie firmę Jago Kuchnie, robią na wymiar meble kuchenne w Nadarzynie, ogólnie całe woj. mazowieckie. Moim zdaniem jak już urządzać kuchnię to porządnie i tak jak się chce, więc najlepiej na wymiar wszystko.
BOB-BUDOWNICZY
Nie wyobrażam sobie w kuchni innych niż na wymiar. Gotowce nie pozwalają tak dobrze zagospodarować przestrzeni. Ciekawe i unikalne mebelki robi producent Layman , sobie zerknijcie na przykładowe realizacje. Ich punkty sprzedaży można znaleźć w całej Polsce