naklejki scienne
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
JacekBudowniczy
- Aktywny

Re: naklejki scienne
Ciekawe naklejki wyglądają bardzo dobrze jakby ktoś coś własnoręcznie namalował
Naklejki ścienne to świetna sprawa, można je praktycznie wszędzie zamontować.
Sama mam kilka w domu i w salonie fryzjerskim, który prowadzę. Kupiłam je na hbmdesign.eu, mają duży wybór wzorów i niskie ceny. Polecam
Sama mam kilka w domu i w salonie fryzjerskim, który prowadzę. Kupiłam je na hbmdesign.eu, mają duży wybór wzorów i niskie ceny. Polecam
Fajne są naklejki-napisy na ścinę 
Myślę że można coś takiego spersonalizować robiąc tekst na zamówienie

Myślę że można coś takiego spersonalizować robiąc tekst na zamówienie
fajne sa ale nei wszystkich firm, niektore sie szybko odklejają
Naklejki są fajne ale musza pochodzić od sprawdzonego producenta.
-
DomekzKart_com
- Początkujący

Naklejki ścienne w kuchni to bardzo fajne akcesorium, które poprawia wygląd wnętrza oraz nadaje całemu pomieszczeniu klimatu. Moim zdaniem śmiało można takie coś montować.
Takimi naklejkami można łatwo "załatać" ubytki w kuchni np. rysy na lodówce. Inna sprawa, że takie naklejki czasem trudno usunąć, więc lepiej to dobrze przemyśleć.
Generalnie co do naklejek to najważniejsze by dobrze zeszły ze ściany, a generalnie jestem na tak
Naklejki w kuchni to super pomysł. Świetnie wyglądają! Jak dla mnie cenowo i jakościowo najlepsze są z naklej-to.pl.
Niektóre są naprawdę ładne i mogą rozweselić pomieszczenie czy nadać mu specyficznego uroku.
Naoglądałam się tych naklejek ściennych w internecie i mega mi się podobały. Ale nikt mi nie powiedział, że przyklejanie ich jest takie wkurzające. Jak nie ma się wprawy, to po prostu nie da się tego dobrze przykleić.