Trzy oferty okien - którą wybrać?
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
-
Przemek
Re: Trzy oferty okien - którą wybrać?
bede starał sie na ten link zwrócić uwagę i regularnie go będę kasował.
nic on nie wnosi do wypowiedzi.
nic on nie wnosi do wypowiedzi.
czemu nic nie wnosi, przecież jest tam bezpłatny doradca dokładnie tak samo jak w Związku POLSKIE OKNA?
tak pomyślałem że wrócę sobie do tego tematu, zresztą dawno mnie nie było na tym forum. Ale do rzeczy nie znając się na temacie wybrałbym ofertę średnią cenowo mając nadzieję ze dostane dobrą jakość za umiarkowaną cenę, przecież i tak bym się na tym nie znał i nie maiłbym czasu na znanie się.
-
jacekplacek
- lubie spamować
Szczerze polecam okna na profilach xxxxxxSPAMxxxxxxxx
-
Przemek
to autoreklama?
polecam portal www.e-mieszkanie.pl
po otrzymaniu nagrody STRONA ROKU posiadamy promocje dla spamerów na legalną skuteczn reklamę w nieco lepszej formie
polecam portal www.e-mieszkanie.pl
po otrzymaniu nagrody STRONA ROKU posiadamy promocje dla spamerów na legalną skuteczn reklamę w nieco lepszej formie
Schüco & winkhaus!!!!!!!!!
może nie patriotycznie ale wybór najlepszy
niestety marka komponentów to nie wszystko najważniejsze jest WYKONANIE
jeśli zrobi je jakiś "niepełnosprytny" to i Gealan na GU może się okazać lepszym wyborem
może nie patriotycznie ale wybór najlepszy
niestety marka komponentów to nie wszystko najważniejsze jest WYKONANIE
jeśli zrobi je jakiś "niepełnosprytny" to i Gealan na GU może się okazać lepszym wyborem
Ja bym wybrał OKNOPLAST bo profil VEKA i okucia obwiedniowe WINKHAUS.
I Jezierski bo dobra cena i okucia MACO. Współczynnik przenikania ciepła szyby
powinien byc 0,9 lub niżej
I Jezierski bo dobra cena i okucia MACO. Współczynnik przenikania ciepła szyby
powinien byc 0,9 lub niżej
W moim pensjonacie robiliśmy jakiś czas temu pokoje, wyburzaliśmy ścianę, żeby powiększyć przestrzeń na przeszklenie. W to miejsce były wstawiane konstrukcje przesuwne od OknoPlus. Świetnie się taka duża tafla szyby sprawdza. Goście mają widok na Beskidy dużo lepszy niż przez zwykłe standardowe okna, a to od razu podnosi też standard całego ośrodka, podnosi ceny, także taka inwestycja mi się powoli bo powoli ale spłaca.
-
robertkrajcarz
- Zaawansowany

Od jakości okien rzeczywiście dużo zależy w kwestii termiki domu. Teraz mam pcv swiss form od OknoPlus i do pieca podkładam niemalże symbolicznie a i tak jest nagrzane w domu. Nawet najmocniejszy wiatr nie wychładza mi pokoi.