Hale namiotowe
-
LukasMalina
- Zainteresowany

Hale namiotowe
Gdyby ktos potrzebował hal namiotowych , magazynowych a także do różnego rodzaju imprez okolicznościowych , to polecam firmę od której kupiłem taką halę na magazyny Ewenta.
Re: Hale namiotowe
a co to za hala jest
Hale namiotowe mogą być wykorzystywane zarówno jako prosty magazyn, jak również jako sala balowa. Firma Polidomes constraction proponuje jak tymczasowe tak i stałe konstrukcje. Bankiety, konferencje czy śluby , imprezy plenerowe różnią się oryginalnością wraz z Polidomes construction
-
Bartłomiej26
- Aktywny

- Kontakt:
Nie wydaje mi się, żeby to był dobry pomysł organizować poważne wydarzenie biznesowe w hali namiotowej. A co jeśli pogoda nie będzie dopisywała? Zerwie się silny wiatr? Burza? Ulewa? Ja jestem w tej kwestii tradycjonalistą i dla mnie dobra konferencja biznesowa może się odbyć tylko w idealnie przygotowanym do tego hotelu. Z tego, co się orientuję - aktualnie Hotel Nadmorski ma najlepszą ofertę konferencyjną 
Czas na zmiany!
Na magazyny to hale stalowe najlepsze, namiotowe jak dla mnie to tylko awaryjnie czy raz na jakiś czas. A cenowo? do Commercecon polecam się zgłosić, darmową wycenę zrobią i będzie można mniej więcej się zorientować. Ja jak miałem wybór to się zdecydowałem na stalową konstrukcję właśnie.
-
Dorota.dorota
- Początkujący

Jeżeli chodzi o firmę, która zajmie się budową konstrukcji stalowych od podstaw to firma Stalkon z Wieliszew k. Legionowa takie usługi prowadzi. Firma oferuję montaż różnego rodzaju konstrukcji stalowych oraz między innymi instalacją hal produkcyjnych oraz hal magazynowych.
Dobrą formą od konstrukcji stalowych to tylko w Stalkon. Firma oferuję usługi z zakresu budowy hal magazynowych oraz hal produkcyjnych oraz też wznoszeniem stalowych pawilonów handlowych.
-
monikabert90
- Aktywny

Jeśli chodzi o magazyny to moim zdaniem lepiej zdecydować się na coś solidniejszego. Kojarzycie taką firmę jak Depenbrock Polska? Na ich stronie możecie się zapoznać z ich ofertą. Działają już oni na rynku od wielu lat, a budowane przez nich hale są nie tylko trwałe i funkcjonalne, ale przede wszystkim bezpieczne 
-
Tomek_Domek
- Zainteresowany

Mieliśmy takie hale wynajęte. W sumie myśleliśmy żeby kupić nawet na własność, ale przy naszej częstotliwości używania chyba lepiej opłaca się wynajmować. Chociaż szef ciągle się zastanawia nad tym co bardziej się kalkuluje.
Solidne namioty halowe przeznaczone zarówno do wynajmu, jak i do sprzedaży można znaleźć w ofercie firmy Vigvam z Izabelina. Wynajmowałem u nich już dwukrotnie namiot średniej konstrukcji. Wszystko załatwione od ręki. Przyjechali, sprawnie zamontowali. Interesy z nimi to przyjemność.
-
Wojciech&Jagielski
- Początkujący

Obecnie Hale Namiotowe mają bardzo szerokie spektrum zastosowań. Sprawdzają się zarówno jako hale magazynowe, namioty imprezowe, namioty garażowe, hale przemysłowe i wiele innych. Niekiedy są również rozwiązaniem, które z tymczasowego staje się stałym. Każdy element można dokupić lub wymienić, nie potrzeba żadnych pozwoleń itd.