Płytki ceramiczne jak marmur, czyli ponadczasowa elegancja
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Są takie materiały, które wyróżniają się ponadczasowym charakterem. Należą do nich przede wszystkim naturalne materiały, takie jak kamień, czy ceramik Płytki ceramiczne jak marmur, czyli ponadczasowa elegancja >>
Redakcja
Ja zdecydowałem się na skorzystanie z oferty firmy "pisakowiec i wapień" i udało mi się osiągnąć bardzo zadowalający efekt 
Re: Płytki ceramiczne jak marmur, czyli ponadczasowa elegancja
Jeśli decydujemy się na taki ponadczasowy wzór, to powinniśmy znaleźć świetny salon płytek ceramicznych, gdzie dostaniemy to, czego szukamy. Osobiście w moim mieście i okolicy nie mogę znaleźć nic ciekawego, więc pewnie też przerzucę się na zamówienie online.
-
martinrekk
- Zaawansowany

Polecę Krion jeśli ktoś chce zaaranżować sobie naprawdę ekskluzywne i jednocześnie funkcjonalne wnętrza. Materiał sprzedaje firma ze strony krionpolska.pl. To oficjalny polski przedstawiciel. Kompozytu używa się w zasadzie do wszystkiego – do pokryć zewnętrznych, do wnętrz, do produkcji mebli, jest tych zastosowań cała masa bo też tworzywo jest latwe w obróbce.
-
CeramicHouse
- Zainteresowany

Uważam, że dobrze byłoby spojrzeć na płytki ceramiczne.
-
e-Rzecznik_Magnat
- Superużytkownik

Zależy do jakiego pomieszczenia. O ile płytki ceramiczne będą zdobiły ściany łazienek i kuchni o tyle mogą razić w salonie np. na ścianie czy obudowie kominka mogą wyglądać jak nieporozumienie. A prawdziwy marmur zarówno w pierwszym jak i w drugim przypadku byłby prawdziwą ozdobą. Chcąc uzyskać efekt marmuru w pokoju dziennym, gabinecie, salonie czy sypialni lepiej zastosować struktury dekoracyjne niż płytki ceramiczne, nawet najlepiej odwzorowujące charakter marmuru.
Czy można produkty z tej serii stosować na obudowie kominka? Mam na myśli beton albo marmur. Wychodzi o niebo taniej jak fornir kamienny.