Nowe mieszkania Warszawa
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Nowe mieszkania Warszawa
Apartamenty nie na kieszeń przeciętnej osoby... i to w centrum miasta. Szczerze? kto chce mieszkać w takim miejscu? Ja wiem, że wysoki standard itp. Ale można znaleźć fajne mieszkanie w jakiejś zacisznej dzielnicy typu Bemowo czy Białołęka (w zależności kto co woli...). Wystarczy iść na dni otwarte w najbliższy weekend (Young City 2, Osiedle Kameralne i Osiedle Życzliwa Praga) - sami się przekonacie 
Po co mieszkanie jak w normalnej cenie można mieć bezczynszowy segment? Według mnie takie rozwiązanie to bardzo dobra sprawa i widzę, że coraz więcej osób na taki zakup się decyduje. Polecam Osiedle Stoczniowców 3. Fajnie zaprojektowane, z kawałkiem ogródka, całkiem sporą działką. Wszędzie blisko dojechać, nie trzeba tracić czasu na stanie w korkach …
Chyba najbardziej elastyczny zarządca nieruchomości w Warszawie to http://www.pmspoland.pl/. Bardzo jasne umowy. Mocno stawiają na zaufanie, długoterminową współpracę. Jak nie chcesz samodzielnie szukać najemców to też możesz im zlecić. Bardzo się opłaca, bo monitorują dokładnie ludzi.
ogólnie nowych mieszkań w Warszawie jest tak dużo że trudno wymienić nawet te najlepsze osiedla, mnie jednak najbardziej interesują z wykończeniem pod klucz jak to jest u Atala, a jak jeszcze mają wygodną lokalizację to już super!
Miasteczko Wawer ma bardzo ladne mieszkania i dobry rozklad blokow. Ogladalem mieszkanie na 3 pietrze, piekny widok, okna z widokiem na las, mieszkanie ponad 70m i 3 pokoje, bardzo cicha i spokojna okolica a dojazd do centrum sprawdzalem zajmuje ok 15 minut
W takim razie ja o coś zapytam- czy na Woronicza planowany jest nowy projekt mieszkaniowy? Czy ktoś z Was moze coś wie albo słyszał? W sumie to takie miejsce które poważnie mogłbym rozważyć jeśli chodzi o kupno mieszkania.
Na pewno APM Development ma obecnie inwestycje, w których są dostępne mieszkania na sprzedaż, a mają fajne te inwestycje, warto sprawdzić
No i deweloper sam w sobie godny uwagi, z doświadczeniem, stabilną pozycją. Nas właśnie to przekonało do zakupu mieszkania od nich 
-
Tomek12Tomek
- Zainteresowany

Jak szukacie czegoś co zapowiada się na prawdę genialnie to moim zdaniem Stacja Kazimierz https://www.polnord.pl/oferta/warszawa/ ... kazimierz/ jest numerem jeden. Koleżanka kupiła tam mieszkanie, widziałam projekty i rzuty mieszkania z góry. Są maksymalnie funkcjonalne! Jak chodzi o Warszawę i mieszkania to moim zdaniem Wola ma mnóstwo plusów.
Zanim rzeczywiście się zdecydujesz na zakup mieszkania to ze swojej strony polecam Ci, abyś sprawdził portal https://www.krn.pl/ na którym znajdziesz naprawdę szeroki wybór mieszkań nowych, jak i wcześniej zamieszkałych. Poza tym mają zawsze najświeższe informacje z rynku nieruchomości, także jak będziesz ich odpowiednio często śledził to myślę, że uda się w końcu trafić na tą bardzo przystępną ofertę mieszkania w stolicy 
Mieszkałam w Warszawie przez 3 lata i bardzo źle mieszkało mi się w tym mieście. Pół roku temu przeprowadziłam się do Trójmiasta i mieszka mi się tu wspaniale. Planuje kupić sobie mieszkanie w Gdyni, ale nie z rynku pierwotnego, a z wtórnego i rozważam kupienie mieszkania z tej oferty http://www.russjan.com/gdynia-mieszkania,24,pl.html , bo cena jest bardzo atrakcyjna a samo mieszkanie fajnie urządzone. Zerkniecie i napiszecie jak Wam się podoba?
Dziwne, mnie Warszawa niemiłosiernie zauroczyła. Teraz zastanawiamy się z mężem nad zakupem jakiegoś ładnego domu na obrzeżach miasta. Strasznie spodobało mi się to osiedle http://www.ventana.pl/. Byliśmy tam, okolica przeuroczaLanss pisze:Mieszkałam w Warszawie przez 3 lata i bardzo źle mieszkało mi się w tym mieście. Pół roku temu przeprowadziłam się do Trójmiasta i mieszka mi się tu wspaniale. Planuje kupić sobie mieszkanie w Gdyni, ale nie z rynku pierwotnego, a z wtórnego i rozważam kupienie mieszkania z tej oferty russjan. com/gdynia-mieszkania,24,pl.html[/url] , bo cena jest bardzo atrakcyjna a samo mieszkanie fajnie urządzone. Zerkniecie i napiszecie jak Wam się podoba?
@kordoba od miesiąca cieszę się nowym mieszkaniem na Mokotowie. Współpracowałam z Panem Rafałem Bieleckim, którego z czystym sumieniem mogę Ci polecić. Tutaj masz jego numer, zadzwoń i zapytaj, a nuż będzie potrafił Ci pomóc. Tel. 571296728kordoba pisze:Zastanawiam się właśnie nad zakupem nowego mieszkania w Warszawie. Rynek nieruchomości jest jednak dość duży i ciężko mi podjąć konkretną decyzję. Może jesteście w stanie polecić mi sprawdzonego dewelopera? Napiszcie koniecznie Wasze opinie na temat deweloperów działających w Warszawie.
-
martinrekk
- Zaawansowany

Jak się ma pieniadze to można teraz sobie znaleźć naprawdę fajne mieszkania w nowym budownictwie. Siostra ze szwagrem chcą sobie kupić mieszkanie ponad 80 metrów w Willi Międzylesie. Byliśmy tam tydzień temu pooglądać jak to wygląda to naprawdę okolica super przyjemna rodzinna zielona z dojazdem do centrum WWA też nie powinno być problemów.
Skontaktuj się może z Rafałem Bieleckim, który jest jednym z lepszych agentów nieruchomości w stolicy. Myślę, że zdecydowanie pomoże Ci znaleźć coś w dobrej lokalizacji i za przyzwoitą cenę.
-
PiotrekKotkowski
- Początkujący

Zastanawiam się właśnie z żoną nad nowym mieszkaniem, ale nie znamy nikogo kto tam mieszka. Bardzo podoba nam się ta okolica, w pobliżu jest Park Sowińskiego oraz szybki dostęp do komunikacji miejskiej.Tomek12Tomek pisze:Jak szukacie czegoś co zapowiada się na prawdę genialnie to moim zdaniem Stacja Kazimierz https://www.polnord.pl/oferta/warszawa/ ... kazimierz/ jest numerem jeden. Koleżanka kupiła tam mieszkanie, widziałam projekty i rzuty mieszkania z góry. Są maksymalnie funkcjonalne! Jak chodzi o Warszawę i mieszkania to moim zdaniem Wola ma mnóstwo plusów.