DECOR druk
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
-
Katarzyna_kawa
- Początkujący

DECOR druk
Rolety z nadrukiem, foto rolety, obrazy rozpinane na rzepy, na wymiar, indywidualne nadruki z dowolnego zdjęcia. DECOR druk >>
-
Katarzyna_kawa
- Początkujący

DECOR druk
Firma jak najbardziej rzetelna i sumienna. Kupiłam pościel z nadrukiem - jakość rewelacyjna! Odbierałam osobiście i zaproponowano mi wybór rolet z dowolną grafiką - miły Pan na produkcji pokazał mi jak to wygląda i przyznam szczerze, że wyglądają niesamowicie! Na pewno zamówię komplet rolet do salonu! Jeszcze raz polecam.
DECOR druk
Zamówiłam obrusy z strony decordruk.pl - super jakość i żywe kolory. Prane kilka razy i nadruk jest nie naruszone. Polecam!
-
Andrzejek88
- Początkujący

Re: DECOR druk
Czyli uważasz, że warto zainwestować w coś takiego? Bo ja przymierzałem się do zakupu takiej pościeli dla dzieci - bardzo mi się podoba. Ale jeszcze zweryfikuję ten temat.Katarzyna_kawa pisze:Firma jak najbardziej rzetelna i sumienna. Kupiłam pościel z nadrukiem - jakość rewelacyjna! Odbierałam osobiście i zaproponowano mi wybór rolet z dowolną grafiką - miły Pan na produkcji pokazał mi jak to wygląda i przyznam szczerze, że wyglądają niesamowicie! Na pewno zamówię komplet rolet do salonu! Jeszcze raz polecam.