Wyposażenie łazienki
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
BaterieLazienkowe
- Zainteresowany

Re: wyposażenie łazienki
Jeżeli chodzi o wyposażenie łazienki, to na pewno warto zajrzeć do nas i zobaczyć najnowsze baterie łazienkowe, zapraszamy!
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Kilka tygodni temu zamawiałem nową deskę sedesową z masma.pl. Z tego co widziałem posiadają także ciekawe propozycje kabin prysznicowych, brodzików i innych akcesoriów łazienkowych. Mają przystępne ceny i dobrą obsługę klienta.
-
Albatros348
- Aktywny

Pełne wyposażenie naszej łazienki zawdzięczamy firmie Plast Bud. To właśnie za ich sprawą w nasze ręce wpadły elementy z zakresu armatury sanitarnej, ceramika i prysznic. Nadały one sporo uroku do naszej łazienki, która początkowo wydawała się nudna.
Wyposażenie do łazienki powinno być dobrej jakości, będzie kosztowało więcej, ale nie zniszczy się po kilku latach. Popularne jest wyposażanie o minimalistycznym designie - jest bardziej eleganckie, estetyczne.
-
amator_jan
- Początkujący

Oczywiście oprócz armatury trzeba zadbać o dekoracje. Często zdarza nam się traktować łazienkę po macoszemu, przez co nie jest tak zachwycająca jak być powinna.
-
rabatka1981
- Początkujący

Ja trochę pochodziłam z mężem po różnych sklepach z łazienkami. Dużo czasu straciliśmy, ponieważ ciągle coś było nie tak, albo bardzo drogie produkty sanitarne a tanie płytki albo na odwrót. Czasami wszystko ok to okazywało się, że nie mają własnego transportu albo kosztuje on 200zł na terenie Warszawy - trochę sporo. Wreszcie trafiliśmy do ALEOTTI w Domotece na Targówku. Tam wszystko było ok. Ich mogę polecić w zakresie wyposażenia łazienki: Aleotti.
Do łazienki lepiej narożną czy prostokątną wannę wstawić?
-
betikostrzewa
- Zainteresowany

Nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Wiele zależy od pomieszczenia i naszego gustu. Mogę ci zwrócić uwagę na asortyment firmy Massi, jeżeli chodzi o wanny prostokątne do zabudowy to mają fajne modele, np. Perso, Ember, Indo.pati76 pisze:Do łazienki lepiej narożną czy prostokątną wannę wstawić?
Jeżeli nadal szukasz wyposażenia do łazienki to zerknij na firmę Hydro San.. jestem świeżo po remoncie i sporo artykułów sanitarnych kupowałem właśnie u nich. Głównie ze względu na wybór i konkurencyjne ceny
Re: Wyposażenie łazienki
Ja swoją łazienkę urządzałam w jednym moim zdaniem najlepszym poznańskim salonie czyli https://wodtech.pl/ . Jest tam wszystko czego potrzeba przy urządzaniu łazienki.Jest to sprawdzony salon więc mogę go wszystkim polecić
-
grzegorztyn
- Zainteresowany

Wszelakie wyposażenie naszej łazienki takie jak: podajniki papieru i ręczników, suszarki do rąk, dozowniki do mydła w płynie, czy filtry wody kupowaliśmy w sklepie https://primalazienka.pl w korzystnych cenach i wysokiej jakości.
Niedawno remontowałem łazienkę w nowym mieszkaniu to większość wyposażenia zamawiałem przez internet, bo jak zaszedłem do sklepu stacjonarnego i zobaczyłem ceny...to się przeraziłem, kilkukrotnie niż w internecie. Jakby ktoś szukał taniego sklepu internetowego z wyposazeniem łazienek to mogę dać namiar - https://astershop.pl/
My do naszej łazienki armaturę oraz wyposażenie braliśmy ze sklepu http://kolekcja.com.pl gdzie każda bateria oraz każda płytka była z gwarancją jakości wykonania oraz atrakcyjnej ceny.
-
karolinamak
- Aktywny

Ja jak remontowałam łazienkę to długo naszukałam się dokładnie takiego wyposażenia jak chciałam. Przede wszystkim zależało mi na jakości, żeby to były urządzenia naprawdę porządne. No i żeby wygląd też był taki nowoczesny, stylowy. Większość mam zamówione od firmy Swiss-Liniger i szczerze polecam, bo wybór mają duży a z racji tego że są wiele lat na rynku to też jakość jest naprawdę świetna
W dobrze wyposażonym salonie możesz tak naprawdę kupić wszystko czego potrzebujesz do łazienki