Oryginalny prezent
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: oryginalny prezent
A jeśli chodzi o oryginalne prezenty erotyczne, to może tabletki na powiększanie penisa ? Co Wy na to? Chciałbym coś takiego kupić dla swojego przyjaciela, bo wiem, że cały czas ma jakieś kompleksy i może z takich tabletek by się ucieszył. Nie ukrywam, że tabletki na powiększenie penisa to pomoc w sprawach seksualnych.
Myślę, że takim prezentem może być jakaś pomysłowa koszulka ze sklepu Koszulkowo. Dla mężczyzn, kobiet i dzieci. Bardzo fajne nadruki i niektóre koszulki na wyprzedaży już za 19,90!!!
A co sądzicie o kawie na prezent? Oczywiście nie pierwszej lepszej ze sklepu ale jakiejś ciekawej. W sklepie internetowym Cafesilesia.pl jest bardzo duży ich wybór i tam chce coś kupić na prezent.
Jeżeli chodzi o oryginalny prezent to polecam Ci markę persol. Persol to bardzo dobra marka okularów dla kobiet które są bardzo wymagające. Persol posiada bardzo dobrą ofertę cenową na swoje produkty dzięki czemu jest taka niepowtarzalna. Dzięki tej marce na pewno znajdziesz idealny prezent.
-
FARTYLKA99
- Zainteresowany

ja ostatnio mojej kuzynce kupiłam drobny prezent, bo wychodzi za mąż, a chciałam tez żeby ślicznie wygladała. Zawsze chciała delikatne złote kolczyki do sukienki, to własnie kupiłam takie drobniutkie kolczyki ślubne z cyrkoniami, pięknie komponowały się z sukienką 
Jeżeli chodzi o oryginalny prezent to polecam wam sprawdzić ofertę Sexownysklep.pl Zanjdziesz tutaj wiele ciekawych pomyslów na prezent ktory doda pikanterii osobie obdarowanej. Warto sie zastanowić nad jakąs [wulgaryzm] zabawką które zawsze będą bardzo dobrze pasować na prezent.
Też bardzo lubię oryginalne prezenty
Dlatego jeśli kupuję biżuterię, to tylko ręcznie robioną! Tydzień temu byłem na urodzinach u mamy i na prezent dałem jej piękny wisiorek handmade. Znalazłem go na Ceneo i od razu wpadł mi w oko
Cena była bardzo atrakcyjna a dzięki ceneo udało mi się go znaleźć w najlepszej ofercie!
Oryginalnych prezentów należy zawsze szukać na internecie. Są tutaj gadżety, których nie znajdziesz w sklepach stacjonarnych a ich dodatkowym plusem jest niska cena. Na stronie: 4gift.pl możesz na przykład znaleźć świetne gadżety dla fanów Avengersów. Są one na tyle uniwersalne, że na pewno spodobałyby się każdemu.
Czasami warto zainwestować w coś eleganckiego, a czasami w coś sportowego. Wszystko zależy od upodobań faceta. Ja proponuje małe zakupy w Fighter Shop, widziałam, że mają tam wiele interesujących rzeczy dla sportowców, nawet te modne ostatnio bluzy z nadrukiem ala patriotyczne.
Fajne prezenty na każdą okazję znajdziesz u firmy Gerlach. Marka znana każdemu więc o jakość nie musisz się martwić
Conceptronic pisze:W przypadku prezentu dla faceta, faktycznie warto brać pod uwagę gadżety elektroniczne, może specjalny fotel dla gracza? Znajdziesz go u nas
O tak, fotel dla gracza to świetny prezent, jest to kosztowna sprawa, ale jaka dobra inwestycja. Wejdź sobie na stronę firmy DXR Racer, tutaj znajdziesz tańsze niż zwykle krzesła, może warto to sprawdzić? Ja nie raz kupowałam w internecie i to zawsze była najlepsza opcja
Takim uniwersalnym i oryginalnym prezentem będzie zastaw win z całego świata, nawet jak ktoś nie pija to będzie zawsze miał żeby poczęstować gości.
Moja narzeczona zawsze cieszy się z rzeczy do domu, zwłaszcza z gadżetów kuchennych i książek kucharskich
Ja też lubię jakieś praktyczne prezenty, np. zestaw narzędzi, jakiś organizer do biura albo do garażu, ładna karafka, jakieś dekoracje do domu (ale nie takie typowe zbieracze kurzu). Może nie są to zbyt oryginalne pomysły, ale zwykle przydają się w domu.
Jeśli chodzi o coś bardziej nietypowego, to fajnym pomysłem są różnego typu vouchery, np. na lot balonem, kolacje w ciemnościach, degustację alkoholu albo rejs statkiem
Jeśli chodzi o coś bardziej nietypowego, to fajnym pomysłem są różnego typu vouchery, np. na lot balonem, kolacje w ciemnościach, degustację alkoholu albo rejs statkiem
My z mężem wybieramy się 6 października na wesele do znajomych. Jako, że nas w tym miesiącu kasa omija szerokim łukiem postanowiliśmy im kupić zestaw noży kuchennych. Ale, że ja wiecznie zapracowana itp, prezentu po stronkach szukał mąż. I znalazł, ale na jakiejś stronie dopiero jak przeglądałam wszystkie noże to zorientowałam się, że to strona z bronią. Jednak prezent już zakupiony i spakowany. Mam nadzieję, że się spodoba.
Ja zwykle stawiam na spersonalizowane prezenty, które przypadną osobie obdarowanej po prostu do gustu. Jak dla mnie najlepsze są zawsze tematyczne książki, rzeczy, które ktoś chce mieć, a sobie z jakiegoś powodu nie kupuje itp. Ostatnio - grupowo - sprezentowaliśmy ze znajomymi naszej przyjaciółce wejście do escape roomu, do tego katalog ze zdjęciami jej ulubionego fotografa zapakowane w ekologiczne torebki z papieru, żeby było modnie i przyjaźnie.