Nocleg we Wrocławiu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Nocleg we Wrocławiu
najlepiej wpisać w necie - tanie noclegi Wrocław- i na pewno coś się znajdzie.
Kocham Wrocław i nie wyobrażam sobie nocowanie gdzie indziej
Na Bookaparcie mają sporo fajnych kwater
-
jacekmogliwia
- Zaawansowany

Macie jakąś dobrą miejscówkę w centrum?
Jeśli chodzi o Wrocław, to nie jestem w stanie nic polecić. Natomiast jeśli ktoś wybiera się na wyjazd służbowy do Warszawy to najlepsze hotele pracownicze można znaleźć na stronie: apartamenty-magnolie.pl . Tutejsze hotele pracownicze są nie drogie więc na pewno pobyt nie będzie kosztowny. Dodatkowo taki hotel dla pracowników zapewnia komfortowy pobyt o różnej długości czasu. Warto więc zatrzymać się tutaj
Znalazłam sobie tam nową ulubionąovika pisze:Na Bookaparcie mają sporo fajnych kwater
Dobrze sprawdzi się hotel Sleep na Kominiarskiej. Niedrogo a hotel przyjemny, z miła obsługą, dobrą kuchnią, przytulnymi pokojami i dobrym standardem. Mieści się w spokojnej i cichej okolicy Wrocławia. W pokojach internet (przewodowy i bezprzewodowy) i tv.
Noclegu najlepiej szukać przez booking lub mapy Google. Dodałbym do tej listy także Airbnb.
Dobrą ofertę ma też Hotel Wieniawa. Jest dobrze zlokalizowany, dojazd wszędzie jest wygodny. W hotelu znajdują się też sale konferencyjne i serwowane są śniadania. Wydaje mi się, że warto wziąć pod uwagę.
-
marcinmalinka
- Aktywny

Może nie we Wrocławiu, ale blisko bo w Krakowie
Ostatnio miałem okazję w trakcie wyjazdu nocować w Atlantis hostel.
Mam bardzo fajną miejscówkę we Wrocławiu jeśli chodzi o noclegi, to są te absyntapartment.pl apartamenty, bardzo wygodne i kameralne ale znajdują się w centrum miasta a więc są rewelacyjną bazą wypadową także do zwiedzania
- ilonakulczyk
- Początkujący

Możesz wynająć jakieś mieszkanie na parę nocy - jeśli jest więcej osób to zawsze wychodzi to taniej. Ewentualnie jakiś hostel jeśli zależy na koszcie.