Pomiary elektryczne
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Pomiary elektryczne
Gdyby ktoś zastanawiał się jak często wypada przeprowadzać okresowe pomiary elektryczne, to polecam ten artykuł - http://www.dioneaqua.com.pl/kiedy-nalezy-przeprowadzac-okresowe-pomiary-elektryczne/
Firma Energocentrum wykonuje na bardzo przyzwoitym poziomie prace elektryczne. Realizują zadania w zakresie montażu, remontów, napraw i konserwacji maszyn, urządzeń i instalacji.
Też jestem zdania, że lepiej się za takie rzeczy nie brać jeśli nie mamy pojęcia. Jeżeli chcesz kogoś sprawdzonego, to z własnego doświadczenia mogę polecić - elektrykslaskie.eu. Korzystałem, więc wiem co mówię.
-
Przemek.Strog7
- Aktywny

Pomiary elektryczne warto powierzyć sprawdzonej firmie i dla mnie taką firmą jest firma Akint. Międzynarodowa marka Akint wyznacza nową jakość i dzięki nim możesz poczuć się bezpiecznie wszędzie tam, gdzie przebywasz.
-
WiedzącySzyukający
- Początkujący

Pomiary elektryczne to była dla mnie mordęga. Za każdym razem procedura wyglądała inaczej, jedna ekipa wykonała usługę w niecałe 2 godziny wykonując badanie tylko na gniazdkach. Najszybszy był fachowiec który wykonał pomiary tylko przy tablicy z bezpiecznikami. Za to najdłużej, ale chyba najbardziej rzetelnie robił elektryk z pomocnikiem którzy spędzili u mnie z uśmiechem prawie 8 godzin podczas których zdemontowali całe oświetlenie rozgrzebali wszystkie górne puszki protokół zawierał prawie 40 stron gdzie poprzednia ekipa dała 8 stron. Pozdrawiam i polecam Pana Jakuba
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

U mnie w zakładzie pracy pomiary elektryczne przeprowadzała firma hcpec.pl. Oprócz tego zajmują się także naprawą silników i maszyn elektrycznych. Posiadają wieloletnie doświadczenie oraz wykwalifikowaną kadrę pracowniczą.