Ekskluzywna pościel - czy warto?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
BellaStoria
- Zainteresowany

Re: Ekskluzywna pościel - czy warto?
Do pokoju dziecięcego bardzo fajnie sprawdzi się wspomniana pościel 3D, najlepiej z bajkowymi motywami kiedy to dziecko będzie miało dużo radości
W innych przypadkach polecam zerknąć także na nasze kolekcje eleganckiej pościeli, która jest wysokiej jakości wykonania na BellaStoria.pl
Pościel powinna być wykonana z dobrego jakościowo materiału przyjaznemu skórze np. lnu lub bawełny. Nie powinno się kupować pościeli z materiałów syntetycznych, które nie są przewiewne i w których ciało się poci. Sen w takich warunkach nie jest przyjemnością.
Ja pościel mam z Room99! Nowoczesne, unikalne wzory i świetna jakość produktów aż zachęcają do odpoczynku a i cena przystępna!
A co to znaczy ze posciel jest ekskluzywna? Ze jest z dobrego materialu czy w odpowiedniej tonacji kolorow? My kupilismy bawelniana piekna stosnowana posciel w salonie agaty. Jest ciepla i naprawde dobrze wpasowuje sie w skandynawski styl sypialni
Moim zdaniem lepiej zwrócić uwagę na jakość, w sensie materiału i sposobu pielęgnacji, w tym prania i ewentualnie prasowania. Nie wiem co dokładnie ma znaczyć, że pościel jest
ekskluzywna? Jakoś nieziemsko droga czy z niecodziennymi dodatkami/wzorami? Jeśli tak to chyba to nie jest produkt dla mnie
ekskluzywna? Jakoś nieziemsko droga czy z niecodziennymi dodatkami/wzorami? Jeśli tak to chyba to nie jest produkt dla mnie
- Asieńka_99
- Początkujący

Według mnie pościel wcale nie musi być ekskluzywna, ważne, żeby była bawełniana. No chyba uznamy za ekskluzywne to, że jest miła i pozwala skórze oddychać 
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Jeśli masz na to pieniądze to czemu nie?
No dokładnie - pościel musi być bawełniana jak dla mnie. Mozna w niej swobodnie oddychać w sensie skóra może ;p choć nie ukrywam, że lubie gdy jest tez w fajnym designie jak np. ta https://www.agatameble.pl/akcesoria-i-d ... ne-szary-1 ale to wiadomo każdy patrzy z wlasnej perspektywy i przez pryzmat swojego pojecia "ekskluzywnej poscieli" czy w ogole czegokolwiek
Ja zakupiłam oryginalną pościel w sklepie https://veronia.pl i bardzo sobie chwale produkt. Doskonale pasuje do naszej sypialni i każdy się zachwyca wzornictwem.
-
Patrycja267
- Aktywny

Dobra pościel wcale nie musi kosztować majątku. Grunt, to wiedzieć, gdzie szukać.
Sama zobacz na Centrum Firan: https://centrumfiran.pl/pl/c/Posciel/22 , mam już od nich nie jeden komplet i sprawują się super.
-
sylwia-planuje-dom
- Początkujący

Zastanawiam się, czy luksusowa jest tylko pościel naturalna. Jak się do tego ma kołdra syntetyczna? Śpicie pod takimi? Myślę o zakupie, ale chciałabym wcześniej zasięgnąć opinii.
Myślę, że nie jest warta swojej ceny. Dobrą, bawełnianą można kupić już za parę złotych, a sprawuje się idealnie. O wiele lepiej dopłacić do kołdry czy materaca - to są istotne rzeczy.
Jeżeli ktoś lubi się wyspać to myślę, że warto 
Pewnie że warto o ile stawiacie na jakośc i nie chcecie mieć spranej pościeli po kilku praniach. Ja wolę kupic jedną porządną niż 5 kiepskiej jakości, które wyrzuciłabym po 5 miesiącach. Swoją pościel kupuje w sklepie Selene, którego oferte znajdziecie tutaj http://selene.pl/
Od razu pomyślałam o pościeli z satyny bawełnianej, którą kupiłam w sklepie Dobraposciel24. To takie dla mnie 2 w 1 - super jakość i elegancki wygląd. Poza tym milutko mi się pod nią śpi.