Medycyna naturalna zabiegi
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
szmeraczka
- Aktywny

Medycyna naturalna zabiegi
Witajcie ! Dziewczyny mam mały problem chciałabym skorzystać z zabiegów medycyny naturalnej i nie bardzo wiem gdzie się najlepiej wybrać . czytałam troszkę opinii na ten temat i dużo bardzo osób poleca gabinet RosaMed Clinic gdzie ponoć wykonują zabiegi witamina C , bardzo profesjonalnie i dziewczyny są bardzo zadowolone z ich usług. Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie ?
-
falkiewiczka
- Początkujący

Re: medycyna naturalna zabiegi
ja np co jakiś czas wygładzam zmarszczki czy to kwasem hialuronowym czy botoksem, zależy oczywiście od rodzaju zmarszczki. Polecam ci klinikę Dermed w Łodzi, ja tam jeżdzę do dr Doroty Żukowskiej
-
dariaborowinka
- Zainteresowany

Moim zdaniem fajnie sie czasem na taka odnowe i chwile dla siebie zdecydowac. Ja mialam okazje ostatnio skorzystac z masazu tantrycznego i powiem Wam - magia. Czlowiek wychodzac czuje sie jak nowonarodzony.
-
Adamila021
- Aktywny

Zmarszczki niestety każdego z nas czekają prędzej czy później, jest to naturalna kolej rzeczy. Jednak po co mieć je wcześniej?:D Można zdecydować się na zabieg usuwania zmarszczek. Medycyna estetyczna proponuje wiele bezinwazyjnych zabiegów na twarz.
-
mlodamama21x
- Początkujący

Ja polecam zabiegi typu mezoterapia, moja mama dwa razy korzystała i jest zadowlona z efektów
Dzięki za te porady ! NA pewno będą przydatne !
Ostrożnie bym podchodził do tego tematu, bo jest niestety bardzo wielu oszustów na rynku. Poza tym takie naturalne zabiegi nie działają na każdego.
Jeśli chodzi o mezoterapię, to moim ulubionymi zabiegami są te z wykorzystaniem peelingu PQ Age (14x3ml) Nowa formuła w peelingu PQ AGE Evoluton daje niesamowite efekty i natychmiastowe działanie anti-aging. Dzięki temu można szybko i na dłużej poczuć się o wiele lepiej i młodziej. 
Ja polecam mezoterapię igłową byłam mega zadowolona z efektów jak i ich trwałości
Ale to raczej nie jest medycyna naturalna, co ? No i niestety nie jest wskazana zbyt wielu osobom.
Wybór jest spory, gabinetów kosmetycznych jest dużo, a opcji na poprawienie sobie urody jeszcze więcej;) W domowych warunkach również można załatwić sobie fajne kuracje. Ja tak znalazłam urządzenie do twarzy z ozonem. Podobno świetnie się sprawdza na redukcje zmarszczek
-
FARTYLKA99
- Zainteresowany

Re: Medycyna naturalna zabiegi
ja tak samo poprawiam urodę i powiem szczerze, ze to wciąga, raz usunęłam własnie laserem brzydkie blizny w klinice dermed w Krakowie, które mi pozostały po tradziku i powiem Wam, ze efekty naprawdę fajne. Teraz w planach mam powiększenie ust
ja jeszcze ostatnio wyposażyłam swoj gabinet w sklepie mesologic super cena i naprawde wysoka jakość
-
Motoproton
- Zainteresowany

Mezoterapia igłowa pomaga na wyrównanie cery, a przychodnia narantem stosuje też bardziej holistyczne podejście do przywracania piękna. Łączą praktyki zwykłej medycyny wschodniej, zachodniej z usługami medycyny estetycznej.
Jeżeli chdozi o zabiegi ginekologiczne, ginekologie estetyczną to wiem że w tym temacie warto zaufać dr Barbarze Blicharczyk, która ma swój gabinet na ul Szpitalnej w Kołobrzegu.