Wysyłka wanny
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Szeregowy30
- Początkujący

Wysyłka wanny
Hej, chce wysłać siostrze wanne, bo robimy prysznic, a wanna jest z zeszłego roku. Kurier się podejmie?
Re: Wysyłka wanny
Skorzytaj z usług kurierów, jak masz możliwość skorzystania z takiego rozwiązania kurier franczyza to Ci powiem, korzystaj bo mają tańsze opcje. Pamiętaj że musisz sobie dowiedzieć się też czy mają takie duże gabaryty. Myślę że nie będzie problemu.
-
Tymoteusz1
- Zainteresowany

Oczywiście, że to możliwe. Przecież dzisiaj wysyłka takich sprzętów nie jest czymś wyjątkowym. Jeśli obawiacie się kosztów, to powinniście sprawdzić Kalkulator przesyłek na Furgonetce i obliczyć, jak bardzo będzie to dla Was opłacalne.
-
klaussspol
- Aktywny

Wanna to dosyć dziwny przedmiot do wysłania, ale może sprawdź na sendit czy jakiś kurier się tego podejmie. Podaj dane o paczce, a na pewno na liście dostepnych opcji wysyłki znajdzie się dobry i sprawdzony kurier
To będzie duża przesyłka więc chyba raczej przez ten portal nadasz pogotowiepaletowe.pl . Tradycyjny kurier na pewno tak dużego gabarytu nie zabierze
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Skoro przewożą 2 metrowe lodówki to i wannę powinni dać radę.
Ja co prawda, nie wysyłałam wanny, ale kabinę prysznicową i korzystałam z usług poleconej firmy która takie usługi realizowała.