Materac do sypialni jaki
Re: Materac do sypialni jaki
Ja osobiście uważam, że najlepsze są materace firmy tempur z italmeble.pl są bardzo wygodne i jakość snu jest zdecydowanie lepsza.Pozdrawiam
Bardzo fajne materace są piankowe. Tylko nie najtańsze rozwiązanie, ale takie droższe. 100% można się po prostu wyspać
-
Wandeusz Kmieć
- Początkujący

dududka pisze:Bardzo fajne materace są piankowe. Tylko nie najtańsze rozwiązanie, ale takie droższe. 100% można się po prostu wyspać
A jaka twardość tych piankowych będzie najlepsza? i jaka gęstość, bo jest sporo tych parametrów jeśli chodzi o pianki i się trochę w tym gubię. Słyszałem o materacach Curem, Sleepmed ale też Ikea coś na pewno ma, tylko, że chcę wiedzieć jakie będą najlepsze dla osoby po 60tce, waga 85 kg. W moim przypadku materac musi być zdrowy dla kręgosłupa.
-
dariusz12345
- Początkujący

Ja kupilem szyty materac kieszeniowy , dystrybutor chwali sie bezklejową technologią. te tansze materace ponoc maja nieprzyjemny zapach, poniewaz sa klejone. jak na razie jestem zadowolony. Cena do jakosci. www.beautysen.pl
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ja materac kupiłem stacjonarnie, musiałem go najpierw wypróbować, no i wybór padł na taki od https://materacyk.pl/ - antyalergiczny pokrowiec, nie chłonie wilgoci i zapachów. No i jestem naprawdę zadowolony. Także polecam.
bardzo wygodny materac kupiłam w salonie expertasnu i wkoncu mogę się dobrze wyspać
-
pracowniczy
- Początkujący

Wolę więcej wydać ale mieć pewność, że materac posłuży mi lata a nie rozpadnie się po 3 latach tak jak mój poprzedni sprężynowy. Teraz postawiłem na piankowy Bedding Fortuna i jestem zadowolony, dają dużo czasu na gwarancję, więc jeśli materac nie pęknie na pół to jest szansa, że wreszcie znalazłem materac który będzie się trzymał conajmniej 10 lat.
Kilka lat zmagałem się z bezsennością. Chodziłem po lekarzach, wmawiali mi stres, przepisywali proszki i tak w kółko. Pół roku temu postanowiłem zatroszczyć się o swój kręgosłup i zamieniłem swój materac na termoplastyczny materac z dreamsdesign.pl. Nie wiem jak to możliwe, ale bezsenność jak ręką odjął a ja w końcu chodzę pełny energii i co najważniejsze - jestem wyspany! 
Do materaca trzeba się przymierzyć żeby zobaczyć czy pasuje
-
MebleDoktor24
- Początkujący

Właśnie to samo chciałem napisać, czyli do każdego materaca warto się wcześniej "przymierzyć" i sprawdzić czy w naszym przypadku jest on wygodny, a dopiero potem zamówić w dobrym sklepie internetowym, akurat tym się zajmujemy i chętnie pomożemy:)
Rozsądne podejście do sprawy
. Musimy jednak pamiętać, że oferty sklepów online są korzystniejsze, jeżeli weźmiemy pod uwagę zarówno ceny, jak i szeroki wybór. Według mnie na pewno na uwagę zasługują produkty jakie znajdziemy na https://materace-viscotherapy.pl/ . Materace Art Medic Viscoterapy to przede wszystkim różnorodne propozycje, dostępne w atrakcyjnych cenach. Za nieco poniżej tysiąca złotych możemy tam zakupić świetnej jakości materac, który to sprawdzi się w przypadku zarówno bólu kręgosłupa, jak i schorzeń reumatycznych, a co więcej każdemu zapewni optymalny komfort snu.
Polecam ci experta snu jest naprawdę spoko.
Ostatnio z żoną stwierdziliśmy, że trzeba zmienić coś w sypialni, więc padło na materac, szukaliśmy po sklepach stacjonarnych aby sobie dobrać jaki będzie dla nas odpowiedni, ale zakup padł przez internet z firmy Pakar z Białegostoku, polecam bo mają szeroki wybór 
@PawemNM masz racje co do internetowych sklepów, faktycznie można kupić sporo taniej. My jak przejechaliśmy się po kilku salonach to nam włosy dęba stawały jak widzieliśmy te ceny, no i ten rzekomy profesjonalizm obsługi - porażka. Też kupiliśmy w sieci z polecenia znajomej na mebledoktor24.pl. Zdecydowaliśmy sie na kieszeniowy holding tango. Dla nas super i mąż przestał narzekać, że go plecy bolą.
agadys
Duży i wygodny, najlepiej iść do sklepu i osobiście przetestować, a rodzajów jest dużo i każdy ma swoje zalety i wady.