Jakie rolety do pokoju? :)
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jakie rolety do pokoju? :)
Polecam Roletex. Mają fajną ofertę i ceny niskie. Jakość natomiast jest u nich naprawdę wysoka. Firma jest z okolic Krakowa.
-
ekspand_pl
- Początkujący

Rolety to absolutna konieczność, kiedy pokój nastawiony jest na działanie ostrego słońca szczególnie na wiosne i w lato. Warto zadbać o odpowiedni kolor rolet oraz o odpowiednią przepuszczalność światła.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Może dzień-noc?
Polecam rolety zaciemniające dzień/noc.
Nasze rolety w mieszkaniu są zamawiane ze strony Masters Rolety. Dobra obsługa długo nam nie kazali czekać na montaż. Rolety są montowane od zewnątrz, dobrze się podnoszą nie trzeba się z tym całym systemem siłować.
-
roboczogodzina
- Zainteresowany

w Mar Met na Gorzykowskiej w Warszawie mają ogromny wybór rolet do domu
najlepiej to jechać tam do nich na miejsce i po prostu obejrzeć, dotknąć materiału, samemu ocenić. Przy tym też ceny mają rozsądne
To nic innego jak kwestia Twojego gustu oraz budżetu jaki jesteś w stanie przeznaczyć na ten cel. Dla mnie rolety powinny być nie tylko ładne, ale przede wszystkim solidnie wykonane i wytrzymałe. Wewnętrzne zdadzą egzamin.
Ja mam namiar do firmy HU Janar Jacek Rutecki Gdańsk,ul.Kościuszki 31. Firma oferuję wykonywaniem i montaż przesłon okiennych. W ofercie sklepu znajdują się żaluzje, rolety oraz plisy, a także moskitiery.
Najlepsze są rolety typu dzień/noc. Nie dość, że są funkcjonalne, to jeszcze do wszystkiego pasują.
Zgadzam się z poprzednikiem - rolety dzień/noc to naprawdę świetne rozwiązanie do każdego pomieszczenia. Są bardzo modne, praktyczne i nowoczesne. Sama mam takie w mieszkaniu i muszę przyznać że wyglądają rewelacyjnie
Moje rolety zamawiałam w firmie Krakżal i jestem bardzo bardzo zadowolona. Firma Krakżal oferuje bowiem indywidualny pomiar okien, dzięki czemu rolety są idealnie dopasowane i dokładnie zaciemniają słońce
Na stronie salonu dostępne są różne wzory i kolory rolet okiennych, ja jednak zdecydowałam się na klasyczne białe 
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Zamówiłem nowe rolety i już są u mnie w domu. Wybrałem rolety dzień-noc z oferty dario-sklep.pl. Wyglądają bardzo ładnie i designersko. Doskonale pasują do wnętrza mojego salonu.
Polecam rolety thermo. Nie przepuszczają światła i spojrzeń wścibskich sąsiadów. W lecie odbijają promienie słoneczne, chroniąc przed gorącem, w zimę zatrzymują ciepło w pomieszczeniu. A kolory? Jakie tylko chcemy, do tapety dobrane, do mebli, do koloru oczu.
W przypadku wyboru rolet najlepiej przejść się do sklepu stacjonarnego i osobiście zobaczyć jak prezentują się dane rolety po czym zamówić konkretny wzór czy szablon kolorystyczny w dobrym sklepie internetowym.
-
domator_amator
- Początkujący

Na początku roku kupiłam rolety dzień-noc w sklepie internetowym. Są bardzo dobrze wykonane. Bałam się, że nie będę w stanie ich zamontować, jednak na ich stronie mają szczegółowe instrukcje montażu każdego produktu, co bardzo ułatwiło mi samodzielny montaż. Często się zdarza, że pracuję w nocy, dlatego śpię w ciągu dnia. Wybrałam do sypialni roletę dzień noc z tkaniną zaciemniającą, która pozwala mi się wysypiać w słoneczny dzień. Jest to super rozwiązanie.
-
Marcepan33
- Aktywny

Zostawiam Ci kontakt telefoniczny do konsultanta (wiadomość na PW), z którym dogadałem montaż plis i żaluzji drewnianych w biurze. Powiem tak. Z producentem rozmawiasz bezpośrednio. Warunki cenowe lepsze niż w sklepach internetowych, a i pomiary bezpłatnie wykonują, później montaż z doradztwem pielęgnacyjnym w razie czego. Dreżal konkretnie z Warszawy.