Wanna z hydromasażem opinie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Wanna z hydromasażem opinie
Ja osobiście polecam wanny z hydromasażem firmy Wanpol bo są solidnie wykonane w przystępnej cenie.
A może kabiny z hydromasażem? Też fajna sprawa, ja się chyba skuszę na taką do łazienki: http://fotodoradca.pl/masaz-wodny-w-trakcie-kapieli/
Moje dziewczynki bardzo lubią zabawy w wannie. W naszym mieszkaniu mamy dużą łazienkę. Kupiliśmy u www.martiv.pl wannę, w której mieszczą się trzy dorosłe osoby. Ola i Kasia nie chcą z niej wychodzić po wieczornej kąpieli.
To jedna z najlepszych rzeczy na świecie! Mama mojego chłopaka ma taką - dlatego jestem częstym gościem w ich domu :p Moja "teściowa" siedzi tam godzinami, a to chyba najlepsza rekomendacja.
Nie ma nic bardziej odprężającego po pracy, tuż przed snem jak wanna z hydromasażem. Hydromasaż posiada właściwości regenerujące. Jest bardzo przyjemny i pomaga zachować plecy w dobrym stanie przez lata, a o nie powinniśmy właśnie dbać!
-
BaterieLazienkowe
- Zainteresowany

Moim zdaniem warto. Sprzęt tego typu znacząco potaniał, a na pewno hydromasaż to rzecz przyjemna i wieczorem po całym dniu pracy umili nam czas przed snem i pozwoli się odprężyć.
Moim zdaneim wanna z hydromasażem to musi być przemyślany zakup, bo to nie mały wydatek a łatwo można trafić na jakieś badziewie za przeproszeniem. Osobiscie mogę polecić Wannę Eva. można ją zainstalować w domu jak i w ogrodzie(dzięki potrójnej warstwie izolacji chroni przed niską temperaturą. Montaż nie sprawia większych problemów.
-
Kacper Biały
- Zaawansowany

Według mnie jeżeli chcemy już wydać tak sporo pieniędzy na wannę, to lepiej zainwestować w droższą, ale klasyczną. Komfort kąpieli bardzo duży, a nic nie ma prawa się popsuć. Polecam spojrzeć na wanny firmy Massi - różnorodność wyboru. Na sklepie tanialazienka.com jest możliwość zakupu