Basen ogrodowy
Re: Basen ogrodowy
Próbuję właśnie wygospodarować na swojej działce miejsce na basen, ale chyba będzie trudniej niż myślałem, głównie z powodu gruntu...
wykonaj zadaszenie.
-
artur445we
- Początkujący

Obok basenu powinien być wentylator.
Basen ogrodowy to super pomysł. Szczególnie jeśli mamy dzieci, które uwielbiają taplać się we wodzie
Dobrym pomysłem będą też zabawki dmuchane. Sama ostatnio kupiłam sobie dmuchanego flaminga, chociaż nie jestem dzieckiem 
Kupiłem sobie ostatnio basen i zastanawiam się - warto chlorować wodę? Dodam, że basen jest sporawy i nie wiem czy bawić się w to, czy to zbędne. Dzięki za odpowiedź z góry.
Baseny stelażowe, jak i baseny dmuchane oraz rozporowe, a także pontony i kajaki można zakupić w Poolgardenparty. Doradcy podpowiedzą, co wybrać, aby dokonany zakup okazał się w 100% udany. Obsługa wysyłki na najwyższym poziomie.
Czy słyszeliście o chlorowaniu wody przez firmę hygienicdesign? Dzięki tej stronie dowiedziałam się znacznie więcej na ten temat i na pewno zastosuje to w swoim biznesie.
Hej, hej, hej, tak się witam bo jestem nowa
-
marcinmalinka
- Aktywny

Cześć, fajnie że do nas dołączyłaś. Jakim basenem ogrodowym jesteś zainteresowana?joi-joi pisze:Hej, hej, hej, tak się witam bo jestem nowa
-
katarzynaMO
- Początkujący

Na każdy sezon rozkładamy basen ogrodowy. taki mały, w sumie głównie dla dzieci. Ale już na przyszły sezon planuję kupić dmuchane jacuzzi <3 Choruję na nie odkąd korzystaliśmy z takiego podczas odwiedzin u znajomych. Nie mam jeszcze wybranego modelu ale przeglądam na bieżąco. Liczę na jakieś wyprzedaże posezonowe;)
dziękuję za polecenia 
-
dwukierunkowa
- Początkujący

Basen dmuchany to dobra sprawa, bo rozstawiam kiedy chcę i gdzie chcę. Bywają sezony, że korzystamy z niego tylko kilka razy, więc ciesze się, że żona nie zgodziła się stały 
-
marcinmalinka
- Aktywny

Na pewno możesz sprawdzić baseny firmy folkpool. Bo to wyjątkowa firma.Przemek pisze:Jaki ? Basen ogrodowy. macie jakieś doświadczenie? jakich basenów unikać ?
fajne polecenia
na bank skorzystam!!
My mamy co roku dmuchany w ogrodzie i sprawdza się świetnie