Gdzie kupujecie materiały budowlane?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Gdzie kupujecie materiały budowlane?
Ja od zawsze korzystam z usług firmy Bosman od A do Z i jestem zadowolony.
Ja zamawiam sobie z KRISTAL - hurtowania śrub i nakrętek dużo rzeczy do tego staram się też z hurtowni wszystko zamawiać bo jednak powiem szczerze że ze skelpu jakbym miał brać materiały budowlane to bardzo mało zysku by było a tak to przynajmniej można tańsze konkurencyjne ceny zaoferować żeby jakoś zbilansować wydatki.
-
ADStechnic
- Początkujący

brak
Ostatnio zmieniony 18 lip 2018, 16:11 przez ADStechnic, łącznie zmieniany 1 raz.
znasz firmę Seven?? moim znaniem mają najlepszą ofertę na rynku. a poza tym fachowa obsługa klienta.
ja jestem wierny firmie Seven, sprawdziłem ich materiały, przetestowałem i jak dla mnie najlepsze!
Ja jestem wiernym klientem firmy Seven. Od wielu lat korzystam z ich produktów i wg. mnie są najlepsze. Szczególnie do gustu przypadły mi grunty i gładzie. Polecam.
JA swoje w MSM wrocław, dobre podejście do klienta i indywidualna wycena. 
Jeśli chcesz znaleść dobre materiały na ocieplenie , to tylko sklep internetowy z systemami dociepleń . Pieniążki napewno nie wydane w błoto
-
Albatros348
- Aktywny

Okna, blachodachówkę, rynny i schody strychowe zakupiłem od Ambit z Gdańska. Oferowali najbardziej konkurencyjne ceny, a co najważniejsze materiały z ich oferty to najmodniejsze, renomowane marki. Z perspektywy czasu widzę, iż postawienie domu bez materiałów z ich oferty okazałoby się sporą trudnością!
Wiele rodzai wyrobów stalowych, jak i blachy, kupujemy u nich- https://sklep.hart-metale.pl/. Warto zapisać sobie te stronę chociażby na czarną godzinę, bo często jest tak, że wiele z tych materiałów co oni mają ciężko dostać a tu jest niemal od ręki. Przydaje się . 
Jak potrzebowałem materiałów do budowy domu czy do remontu, wiedziałem, że wszystko znajdę w MSM i nigdy się nie pomyliłem, mają wszystko.
Najczęściej robię zakupy w Castoramie. W wyborze pomaga mi ulotka Castorama mają dobre promocje i można sporo zaoszczędzić. Ostatnio w promocji były między innymi grzejniki.
Piany poliuretanowe można kupić w firmie JAG jag.pl. Na stronie jest pełno informacji na ten temat. Ceny są rozsądne, dostępność towaru duża, tak więc to na plusy. Jestem zadowolony w pełni ze współpracy z nimi
Najlepsza hurtownia we Wrocławiu! Nie dość że mają naprawdę fajny wybór i ceny, to jeszcze super specjalistów, którzy bardzo nam pomogli przy wyborze materiałów.RafalB pisze:Jak potrzebowałem materiałów do budowy domu czy do remontu, wiedziałem, że wszystko znajdę w MSM i nigdy się nie pomyliłem, mają wszystko.
Najczęściej w sklepach stacjonarnych: OBI, Castorama...