Meble ogrodowe
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
ToolsNarzedzia
- Początkujący

Re: meble ogrodowe
Dla mnie najlepsze są oczywiście drewniane meble do ogrodu i to głównie pod kątem jakości czy solidności, ale i przede wszystkim bardzo ładnie się prezentują. Co do impregnacji to polecam robić to zawsze po sezonie letnim przed jesienią i zimą.
-
Agata Dębińska
- Zainteresowany

a czy słyszał ktoś kiedyś o takich stołach do ogrodu 2w1, które pod blatem mają schowany stół do bilarda? - szukam na prezent dla męża 
Ja lubię sobie poleżeć w ogrodzie, więc mam kilka leżaków
teraz jest taki wybór, że jest pole do popisu
Są z kółkami, z daszkami, w różnych kolorach i akurat mają przecenę, korzystajcie 
Jeśli chodzi o krzesła ogrodowe, nic nie przebije tych pięknych nowoczesnych z PufaDesign 
Ja też sobie kupiłam leżak
Dość "leżenia" na dwóch krzesłach albo na kocu
Zwlekałam długo z zakupem, bo zawsze sądziłam, że obędę się bez niego, ale teraz, to bym go w życiu nie oddała. Zupełnie inny poziom komfortu. Mój leżak wygląda jak taka fala, zresztą nazywa się Ocean
A znalazłam go w sklepie Cloveris. Zrobiony jest z technorattanu, więc mam pewność, że będzie długo służył i żaden deszcz czy słońce mi go nie zniszczy.
Dość "leżenia" na dwóch krzesłach albo na kocu
Spójrzcie sobie również tutaj https://www.obi.pl/ogrod-i-wypoczynek/meble-ogrodowe/c/863 Na pewno traficie na to co do ogrodu będzie dla Was niezbędne.
-
ratanland.pl
- Początkujący

Polecam do ogrodu meble wykonane z ratanu - bardzo ładne, solidne i wysokiej jakości. Możecie zobaczyć je na naszej stronie, zapraszam.
Myślę, że tutaj każdy znajdzie coś dla siebie GardenSpace.pl. Mają spory wybór mebli ogrodowych najwyższej jakości
Warto kupić meble z technorattanu. Są lekkie i łatwe w czyszczeniu.
Jak dla mnie najlepszym pomysłem na meble ogrodowe są meble drewniane. Przy odpowiedniej impregnacji potrafią wytrzymać wiele lat i wciąż pięknie się prezentować.
Przy urządzaniu ogrodu warto również zastanowić się już teraz nad wyborem odpowiednich mebli ogrodowych. Polecam w tym celu zapoznać się z ofertą sklepu homegarden, który oferuje, bardzo dobrą jakość mebli ogrodowych w promocyjnych cenach.
Moim zdaniem meble metalowe bardzo fajnie by się sprawdziły, przy odpowiednim dbaniu o metal może on być także elementem dekoracyjnym i ozdobniczym.
Jeśli chodzi o stół ogrodowy, krzesła ogrodowe, pufa ogrodowa - ja kupuję takie rzeczy w sklepie PufaDesign, bo mają duży wybór i ciekawe produkty 
-
Agata Dębińska
- Zainteresowany

Mi się bardzo podobają meble z technorattanu. Swoje zamawiałam na tej stronie meblobranie.pl. Są piękne i wygodne
-
ratanland_pl
- Początkujący

Dokładnie, zgadzam się, technorattan to obecnie najlepszy materiał, zapraszamy do nas - chętnie pomożemy w sprawie jakichkolwiek pytań na ten temat.