Podział mieszkania bez remontu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Wydzielanie stref to rozwiązanie nie tylko dla dużych przestrzeni. Prawdziwym wyzwaniem jest funkcjonalne podzielenie... Podział mieszkania bez remontu >>
Redakcja
-
dachytarasowe
- Początkujący

Super sa takze sciany przeswune calkowicie ze szkla takie jak np: http://www.dachytarasowe.eu/zadaszenia- ... zkla-w17-c
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Re: Podział mieszkania bez remontu
Ściany ze szkła w mieszkaniu raczej nie są najlepszym rozwiązaniem...
Jak dla mnie są to rozwiązania typowe dla ścian działowych, działowo-przesuwnych. U mnie w pracy zamawialiśmy takie i ostatecznie wybraliśmy firmę Sowan. Mogę szczerze polecić taki sposób podziału przestrzeni, gdyż sprawia bardzo dużo swobody.
Dzięki za trafione polecenie raptore. Sowan jest aktualnie odpowiedzialny już za remont drugiego biura i dostosowanie open space do pracy działowej. Świetne ściany działowe mają.
u mnie akurat Sowan sprawdził się genialnie w podziale pokoju (ściana przesuwna) więc również podpinam się do poleceniaArinue pisze:Dzięki za trafione polecenie raptore. Sowan jest aktualnie odpowiedzialny już za remont drugiego biura i dostosowanie open space do pracy działowej. Świetne ściany działowe mają.
-
Kamilaklimek
- Początkujący

ja ma dokładnie tą http://sowan.pl/produkty/sciany-akustyc ... n-swg-120/ a ty??saratki pisze:u mnie akurat Sowan sprawdził się genialnie w podziale pokoju (ściana przesuwna) więc również podpinam się do poleceniaArinue pisze:Dzięki za trafione polecenie raptore. Sowan jest aktualnie odpowiedzialny już za remont drugiego biura i dostosowanie open space do pracy działowej. Świetne ściany działowe mają.
Według mnie takie ściany składane są super opcja, nawet ze względu na to, że nie trzeba nic wyburzać tylko się składa i już
. Ja mam te z Sowana swg 120 i sobie bardzo chwalę!
-
martinrekk
- Zaawansowany

Spróbuj na początku parawanem dekoracyjnym przetestować różne ustawienia podziału nieruchomości. Z czasem możesz sobie ewentualnie ściankę działową już na stałe wprowadzić. Parawan jest idealny do większych testów. W dobrych cenach masz na fototap.pl/parawany do tego bezpłatna przesyłka w każdym przypadku.