Nie ma za co. Staram się unikać reklam w stylu "Ja mam taki piec z firmy takiej i taaaak się sprawdza, że heeej!". Na katalog trafiłem przypadkowo, jak szukałem info o dotacjach w gminach. Bez reklam, po prostu spisane - człowiek orientuje się sam.pirates21 pisze:Dziękuję!Monto pisze:Podsuwam katalog RÓŻNYCH kotłów: https://swiatoze.pl/katalogkotlow/
Jaki piec z podajnikiem
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Jaki piec z podajnikiem
My z mężem zdecydowaliśmy się na piec 5 generacji, taki który najmniej szkodzi środowisku, a model dobrali nam w Piecbudzie z Radomia, moc do metrażu mieszkania, przyjechali, zamontowali i wyjaśnili jak obsługiwać. Także solidna firma jako ktoś szuka.
Ja niedawno zakupiłem kocioł Klaster 5. od Witkowskiego Dlaczego kupiłem? Cena normalna, dostawa gratis,, dotacja do kotła bo to 5 klasa i ekoprojekt, no i mobilny handlowiec podjechał i wymierzył za darmo. Kocioł śmiga od miesiąca. Na początku kwestia dobrania powietrza i paliwa, ale trochę sam i trochę przez infolinię i jest ok.
Ciężko tak bez reklamowania - ja mam stary piec ze stąporkowa i czekam na wymianę z dotacją - prawie kupiłem piec na ekogroszek firmy Zębiec - zebiec.pl/kotly-co/topaz-kociol-ekogroszek - 5 klasa to już standardowy wymóg, ale aby dostać dotacje musi spełnić warunki ekoprojekt więc wybieram taki.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Możesz sprawdzić także ofertę firmy piec.com.pl. Posiadają w asortymencie kotły takich marek jak: Kostrzewa, Lazar oraz Ekogreń. Ja od ponad 2 lat mam piec firmy Kostrzewa i sprawdza się bardzo dobrze.
A ogólnie jak kupować piec z podajnikiem? To na co zwracać uwagę? Jak dopasować go do swojego domu? Trochę jest różnych rodzajów, a chciałbym wybrać raz a dobrze piec