Kocioł gazowy do zabudowy
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Vitopend 100 AH1B, to gazowy, wiszący kocioł firmy Viessmann, który pozwala na większą swobodę aranżacji... Kocioł gazowy do zabudowy >>
Redakcja
Ja mam również wiszący, mały kocioł. Mam kocioł naszej polskiej marki Termet Ecocondens gold plus -
https://www.termet.com.pl/produkt/ecoco ... ld-plus/64. Polecam, drugi sezon, działa bardzo dobrze i jest cichy
https://www.termet.com.pl/produkt/ecoco ... ld-plus/64. Polecam, drugi sezon, działa bardzo dobrze i jest cichy
-
Rafał Cichocki
- Zaawansowany

Re: Kocioł gazowy do zabudowy
Witam,
Gazowy kocioł kondensacyjny, oprócz niezawodnej pracy powinien cechować się również ciekawym wyglądem. Dlatego polecam zainteresować się kotłem Bosch Condens GC9000iW który cechuje się nowoczesnym designem poprzez front wykonany ze szkła tytanowego oraz dotykowy panel sterowania. Kocioł posiada szeroką modulację w zakresie od 10% mocy znamionowej oraz wysokiej jakości aluminiowo – krzemowy wymiennik ciepła WB5.
W sprawie doboru odpowiedniej mocy kotła zachęcam do kontaktu z Autoryzowanym Instalatorem marki Junkers-Bosch. Nasi specjaliści doradzą w doborze, jak również wykonają montaż. Na stronie internetowej www.junkers.pl znajduje się wyszukiwarka instalatorów w zależności od miejsca zamieszkania. Można również skorzystać z całodobowej infolinii pod numerem telefonu: 801 900 810. Chętnie odpowiem na ewentualne pytania.
Pozdrawiam,
Gazowy kocioł kondensacyjny, oprócz niezawodnej pracy powinien cechować się również ciekawym wyglądem. Dlatego polecam zainteresować się kotłem Bosch Condens GC9000iW który cechuje się nowoczesnym designem poprzez front wykonany ze szkła tytanowego oraz dotykowy panel sterowania. Kocioł posiada szeroką modulację w zakresie od 10% mocy znamionowej oraz wysokiej jakości aluminiowo – krzemowy wymiennik ciepła WB5.
W sprawie doboru odpowiedniej mocy kotła zachęcam do kontaktu z Autoryzowanym Instalatorem marki Junkers-Bosch. Nasi specjaliści doradzą w doborze, jak również wykonają montaż. Na stronie internetowej www.junkers.pl znajduje się wyszukiwarka instalatorów w zależności od miejsca zamieszkania. Można również skorzystać z całodobowej infolinii pod numerem telefonu: 801 900 810. Chętnie odpowiem na ewentualne pytania.
Pozdrawiam,
. Teraz wszedł na rynek ich kocioł domowy Play, który ma bardzo nowoczesny dizajn, a w dodatku do wszystkich elementów jest dostęp od przodu (nie ma konieczności demontażu kotła), co ułatwia jego montaż i obsługę.
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

Ogrzewanie gazem jest drogie, nie spełnia standardów komfortu. Droga też jest instalacja, to jak mogą być nowoczesne kotły????????? Czy da się zrobić nowoczesny parowóz?szymek33 pisze:Jeśli chodzi o nowoczesne koły gazowe, to bardzo ciekawą ofertę ma firma. Teraz wszedł na rynek ich kocioł domowy Play, który ma bardzo nowoczesny dizajn, a w dodatku do wszystkich elementów jest dostęp od przodu (nie ma konieczności demontażu kotła), co ułatwia jego montaż i obsługę.
rekuperacja od 1989r
Oczywiście że da i nie tylko nowoczesny ale i innowacyjny!Tomasz_Brzeczkowski pisze: Czy da się zrobić nowoczesny parowóz?
Pompa ciepła też jest droga.Tomasz_Brzeczkowski pisze: Ogrzewanie gazem jest drogie,