Wynajem mieszkania

Adaptacja poddasza na wnętrze użytkowe jest świetnym pomysłem, jednak czasami bardzo trudnym w realizacji. Tutaj dowiesz się o wadach i zaletach urządzeniu na poddaszu na sypialni, salonu czy pokoju dziecięcego.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

anik92
Aktywny
Aktywny

Re: Wynajem mieszkania

Post autor: anik92 »

szukam pilnie biura do wynajęcia, czy ktoś z was zna agencję gwiazda.info? Jakie macie zdanie?

Adam6
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Adam6 »

Nie tylko to, że ludzie nie mają pieniędzy jest przyczyną wynajmowania mieszkań. Chociaż nie każdy ma wystarczającą zdolność kredytową, czy gotówkę na zakup mieszkania. Często wynajmuje się z innych powodów. Sam wynajmowałem mieszkanie, w czasie studiów i tuż po nich. Nie było mi potrzebne mieszkanie na własność w tym mieście. Na szczęście jest duży wybór mieszkań do wynajęcia. Wystarczy zajrzeć na Allegro- https://allegro.pl/kategoria/dolnoslask ... 99?order=m, a to tylko oferty z Wrocławia.

Angelal22
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Angelal22 »

Wcześniej był poruszony wątek o zarabianiu na wynajmie, myślę, że to wszystko zależy od tego jak pokierujemy takim interesem. Ostatnio czytałam ciekawy artykuł o firmach, które pomagają w wynajmie mieszkań na http://poradnikowy.net/zlecic-zarzadzanie-wynajmem-mieszkania-czy-samemu-zarzadzac/ może to też dobra opcja?

Lanss
Aktywny
Aktywny

Post autor: Lanss »

Wynajem mieszkania jest obecnie szalenie opłacalny. Wynajmujących nie brakuje, ceny wynajmu wciąż rosną zwłaszcza w dużych miastach. Zresztą sami zobaczcie chociażby tutaj http://biuro-partner.com/oferty/mieszkania/na-wynajem/gdansk/ ile kosztuje wynajem mieszkania w Gdańsku.

boddekk
Aktywny
Aktywny

Post autor: boddekk »

Szukacie dobrej jakości mieszkania nad morzem na wakacje ? Nie chcecie mega przepłacać za hotel, chcielibyście mieć prosty i łatwy dostęp do morza ? Polecam noclegi nad morzem gdańsk to właśnie mega VIP apartamenty gdzie możecie wynająć mega mieszkanie w Gdańsku - spędziłem tam super chwile, polecam każdemu kto się wybiera do tego mega miasta !

Motoproton
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Motoproton »

Wynajem nieruchomości w Warszawie można przyśpieszyć, dzięki selekcji zweryfikowanych ofert na startwynajem.pl. Jak coś sensownego wybierzesz to wystarczy się odezwać do agencja, który zadba o resztę formalności.

skyres
Aktywny
Aktywny

Post autor: skyres »

Czy ktoś podpisywał najem okazjonalny?
Jak to wygląda w przypadku wskazania miejsca w przypadku eksmisji.
Chodzi o to, czy jakoś to mega sprawdzają? Mamy osobę która Nam to podpisze, jednak jest współwłaścicielem mieszkania które wskażemy. Czy to wystarczy ?Czy to jakoś bardzo jest weryfikowane?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wnętrza na poddaszu”