Jaka lampa?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: jaka lampa
Dobre, ciekawe oświetlenie sprzedaje OBI. Ja ostatnio kupowałam bardzo ładny model szklany 3 d stojący do salonu, produkcja polska activejet
Póki co wszystko działa tak jak trzeba.
Akurat tak się składa, że w kwestii wyboru oświetlenia, akcesoriów możemy pomóc i doradzić, dobrać odpowiednie meble bo tym zajmujemy się na co dzień. Wiele zależy od Twojego gustu jaki stylu całego pokoju.
Zdecydowanie polecam zerknąć do Sklepu Internetowego ATAT.PL. Chyba maja najlepszy wybór, ale też jak porównuje z innymi sklepami- bardzo dobre ceny. Sprawdzcie sobie, bo myślę, że warto na pewno zwłaszcza że jest tam w czym wybierać.
A ja polecam nietuzinkowe lampy od artmetstyl które dają "ciepłą barwę " światła i są niepowtarzalne , takiego produktu nie znajdziesz w markecie, kupiłam i jestem zadowolona, dodatkowo jest super ozdobą pokoju.
W najnowszej ofercie mlamp można znaleźć takie cudeńka i nie wiem jak wy, ale ja się totalnie zakochałam

Re: Jaka lampa?
Całkiem sporo różnych lamp ma activejet, do salonu kupiłem model irma, wygląda fajnie, dobrze świeci, żona zadowolona 
tutaj jest wiele
sa dobre jakosciowo, zerknij
sa dobre jakosciowo, zerknij-
MarekWawer
- Początkujący

Co myślicie o lampach Cosmo Light? Design mają oryginalny. Ktoś kupił, używa i może się podzielić doświadczeniami?
Ładna lampa ze zdjęcia ładna 
moze podłogowa stojąca taka wieksza?
-
JureczekMurarz
- Początkujący

a może po prostu doprowadzisz jakieś oświetlenie cotoom led?
-
Grzergorz45
- Początkujący

Apropo oswietlenia sam miałem problem z zakupem dobrego oświetlenia jednak znajomy mi pokazał tą strone mam nadzieje ze to nie będzie odbierane jako reklama tylko pisze to bo ludzie sami mają problemy z zakup dobrej jakości w dobrej cenie ale jakby ktoś szukał to serdecznie moge polecić na PW.
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2023, 10:53 przez Administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Regulamin pkt 4.4.c
Powód: Regulamin pkt 4.4.c