Schody buk?

Nie zapominajmy o takich pomieszczeniach jak garaż, suszarnia, spiżarka. Jak wykorzystać przestrzeń w naszych domach na takie miejsca, czy są one potrzebne? Dowiedz się, co inni sądzą na ten temat.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

MichalBudowniczy
Superużytkownik
Superużytkownik

Re: Schody buk?

Post autor: MichalBudowniczy »

Wydaje mi się że mogą być bardzo ładne ale skonsultowałbym się ze specjalistami na Twoim miejscu. Od siebie mogę polecić Ci firmę schody.szczecin.pl. Wykonali dla mnie bardzo ładne schody z których jestem zadowolony po dziś dzień.

Dravenis
Początkujący
Początkujący

Post autor: Dravenis »

Mi schody bukowe i w ogóle drewniane jakoś nie przypadły do gustu. Wolę jednak bardziej nowoczesny i surowy styl, więc u siebie mam schody kamienne poznań i bardzo je sobie chwalę. Ładnie wyglądają, pasują do moich wnętrz i są solidne, obecnie praktycznie nie noszą śladów użytkowania.

Franek74
Aktywny
Aktywny

Post autor: Franek74 »

Firma www.zakki-schody.pl ma bardzo ciekawą ofertę. Solidna firma, projekt schodów piękny, a sam produkt niebywale mocny. Dbają o klienta, mają dobre ceny, punktualni, dokładni. Zrobili u mnie w nowo wybudowanym domu schody i balustrady.

smichalek
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: smichalek »

Obrazek

To od firmy Prudlik z Częstochowy. Nam akurat pasuje ten styl, ale logiczne, że takie rozwiązania należy dobierać pod dane pomieszczenie. Bez większych problemów można to ogarnąć.

smichalek
Superużytkownik
Superużytkownik

Patrzcie tutaj - http://schodyprudlik.com.pl/galeria/
Drewno macie różne. Tak samo dobrze pod domowy użytek sprawdzi się mahoń sapeli.
Najważniejsze jest po prostu stawianie na jakość tych rozwiązań, ale o tym przekonacie się z czasem. Przy czym pod domowe potrzeby nie są wam potrzebne żadne cuda.

MebleTeo
Początkujący
Początkujący

Post autor: MebleTeo »

Musze przyznać, że tego typu schody prezentują się naprawdę znakomicie i w parze z eleganckim wyglądem idzie również wysoka jakość wykonania, możesz przybliżyć koszty takich schodów bukowych?

boddekk
Aktywny
Aktywny

Post autor: boddekk »

Według mnie schody na buk to całkiem przyjemna opcja. Polecam rozwiązania schody wewnętrzne Warszawa między innymi na buk, sami zobaczcie to portfolio i się przekonajcie !

smichalek
Superużytkownik
Superużytkownik

A co powiecie jeszcze o takich, jak niżej? Też chyba robią wrażenie, prawda?
Macie je w galerii firmy Prudlik. Mają w sobie to coś, mają tem ciekawy klimat, kolor, wzór. Moim zdaniem to już konkret, ale wszystko zależy od tego, jakie rozwiązania wam odpowiadają.

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomieszczenia inne”