FOTOTAPETY ORAZ NAKLEJKI NA ŚCIANĘ
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: FOTOTAPETY ORAZ NAKLEJKI NA ŚCIANĘ
mi sie wydawało, że były modne kilka lat temu, ale wyglądają estetycznie, podwarunkiem, że dobrze przyklejone!
Podobają mi się i sama chętnie bym sobie taka sprawiła, najlepiej jakiś motyw z dżungli czy lasu.
Co do fototapet dla młodzieży szczerze polecam dany artykuł: http://www.explicite-bcc.pl/mlodziezowa ... do-pokoju/. Znacznie ułatwił mi dobór do pokoju mojego dziecka.
W popularnych marketach budowlanych, np. LM można kupić takie naklejki, wzorniki do malowania. Prosty sposób na udekorowanie ściany. Warto też pomyśleć chwilę. Powinna być hipoalergiczna, łatwa do malowania. Fajnie się maluje Magnatem Sypialnia Pokój Dziecka. Ta farba dodatkowo obniża praktycznie do 0 poziom szkodliwego dla zdrowia formaldehydu, który jest obecny chociażby w materiałach wykończeniowych.
-
bartekmada
- Początkujący

Ja już od kilku lat nie używam farb i tapet. Cały dom mam w sufitach i ścianach napinanych. Nie trzeba ich konserwować, są szybkie w czyszczeniu i dają niesamowity efekt. Znalazłem fajną firmę z Sosnowca, która jest producentem i robi coś takiego a przy regularnych zamówieniach mam fajne zniżki.
-
martinrekk
- Zaawansowany

W biurze zamiast droższego remontu postawiłem na fototapetę. Konkretnie wzór w takie jakby kamienne kafelki. Możesz sprawdzić tutaj w kategorii do biura www.fototap.pl/fototapetywww.fototap.pl/fototapety . Dobry odbiór, lepsza atmosfera we wnętrzu, z samym montażem nie miałem żadnego problemu.
fototapety bardzo mi sie podobaja dlatego zamowilam kilka projektow na https://dekoracje.foto4u.pl/
nie lubię wzorników do malowania. zawsze mi coś nie pójdzie mi moja marylin monroe na przykład ma smutnie rozmazane oczy.wikkis pisze:W popularnych marketach budowlanych, np. LM można kupić takie naklejki, wzorniki do malowania. Prosty sposób na udekorowanie ściany. Warto też pomyśleć chwilę. Powinna być hipoalergiczna, łatwa do malowania. Fajnie się maluje Magnatem Sypialnia Pokój Dziecka. Ta farba dodatkowo obniża praktycznie do 0 poziom szkodliwego dla zdrowia formaldehydu, który jest obecny chociażby w materiałach wykończeniowych.
Do takich wzorników potrzebna jest farba w spray'u. Zwykła lubi się rozmazać.
Czy jest opcja żeby taka fototapeta się zaczęła sama odklejać czy raczej nie?
Też się zastanawiam nad urządzeniem pokoju dla mojego dziecka. Przypadkiem znalazłem takie coś - https://pelnykosz.pl/search.php?text=naklejka+na+%C5%9Bcian%C4%99. Ktoś korzystał kiedyś z takich naklejek? Obawiam się, że szybko zaczną się odklejać. Sam nie wiem co myśleć? 
te tapety to dość oklepane są najczęściej, mi tam nie pasują
Szukam naklejki ściennej z motywem szachownicy. Syn lubi grać w szachy8)
Poszukaj może tutaj: naklejkomania.eu Mają dużo różnych naklejek na ściany. Mi najbardziej podobają się te z cytatami. W sypialni chcemy właśnie sobie taką zamówić z jakimś fajnym cytatem o domu lub miłości.
BOB-BUDOWNICZY