Pol Serwis. Szala P.

Informacje na temat instalacji grzewczych, ogrzewania domu, kotłów CO. Dowiedz się jak ogrzać mieszkanie i jakie wybrać instalacje grzewcze aby rachunki nas nie zaskoczyły.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

danfilm
Początkujący
Początkujący

Pol Serwis. Szala P.

Post autor: danfilm »

Energetyczne, Grzejne Urządzenia - Usługi Pol Serwis. Szala P. >>

danfilm
Początkujący
Początkujący

Pol Serwis. Szala P.

Post autor: danfilm »

witam wszystkich poszukujących wykonawcy usług w zakresie instalacji pieca gazowego - krótko mówiąc nie polecam. Moja przygoda z tym "fachowcem" zaczęła się blisko rok temu. Przyjechał wymianił piec nibyu na lepszy - na ewno nowy ale nie do końca taki jaki chciałem no cóż mój błą - kwota wraz z wymianą 10 000 powinna dać mi spokój z piecem na kolejne kilka lat. Niestety byłem wbłądzie przynajmniej raz w miesiącu awaria pieca -wymiana elektroniki przecieki . Fachowiec pojawiał się w końcu jednakże za każdym razem było to poprzedzone kilkunastopa telefonami umawiamiem się na kolejne terminy obietnicami naprawy wymiany -w końcu to nastęowała ale nerwy porzy tym niestety były zawsze. Nie można powiedzieć naprawił ale jak widać mało skutecznie jeżeli częstotliwość napraw była tak duża - do dziś zreszta czekam na kolejną naprawę od trzech miesięcy - piec chodzi wel w stanie awaryjnym - ciekawe co na to vailiant - bo w końcu postęowanie niespolidnego rzemiślnika zmusza mnie do oficjalnego wsytąpnienia do vailanta w końcu polecali jego usługi jakgbydy ręcząc o jego solicności. Podsumowując jeżlei chcerz mieć dobry piec i konserwatora to nie szukaj pomocy u Tego "fachowca"

Karol Bydgoszcz
Początkujący
Początkujący

Pol Serwis. Szala P.

Post autor: Karol Bydgoszcz »

Odradzam wszystkim kontakt i jakakolwiek współpracę ten człowiek to zwykły dupek . Umawiał się ze mną kilkanaście razy ciagle mnie okłamywał ze przyjedzie i usunie usterkę a finał był taki ze niczego nie naprawił ludzie marzli bez ogrzewania i cieplej wody przez wiele dni . Dziwie się ze świadczy jeszcze usługi ...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instalacje grzewcze i ogrzewanie domu”