Witam wszystkich
Czy na forum jest ktoś kto ma doświadczenia w budowaniu domu z firmą Skanna z Międzyrzecza. Wymarzyłam sobie dom z keramzytu. Miało być szybko, przyjemnie i bez problemów. Przeprowadzka zaplanowana na grudzień 07, tymczasem po spartaczeniu pierwszych prac związanych z piwnicą firma nie daje znaku życia. Nie odpowiada na korespondencję, nie zwraca kasy. Sprawa prawdopodobie wkrótce w sądzie.
Skanna
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Skanna
No niestety, ponieważ firma nie reaguje na żadne nasze pisma, w najbliższym czasie nasz prawnik będzie przygotowywał pozew do sądu. A budowę będziemy musieli zacząć metodą tradycyjną. Właśnie minął czas jaki daliśmy na zwrot pieniędzy. Wysłaliśmy też już pismo o odstąpieniu od umowy z winy wykonawcy.
SKANNA
Witam wszystkich ja też rozpatrywałem ofert skanny z Miedzyrzecza ale finalnie skończyłem z firmą SKANBUD z Jasina. Nie było zadnych problemów wszystko skończyło się dobrze z tego co rozmawialem z właścicielem Skanbudu to też miał problemy z nimi poniważ jakieś prace dla nich.
-
Michał-Mosina
- Początkujący

Skanbud Jasin
firma Skanbud jest z naszego punktu widzenia niepowazna i to delikatnie mowiac, wlasciciel kreci i przeciaga strune. Potrzebuje 9-ciu miesiecy na postawienie samych scian... cdn. pozdrawiam i odradzam korzystanie z uslug tej firmy