Płytki na taras - które najlepsze jakość/cena?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Płytki na taras - które najlepsze jakość/cena?
Tak samo jak kostki zabezpieczone powłoką hydrofobową H-plus albo powłoka Nano przy produkcji
Nie zapomnij tylko o żywicy, gdy już wybierzesz płytki. Ona skutecznie ochroni Twoje płytki przed pękaniem.
Warto poczytać na temat płytek tarasowych tutaj https://plytki24.pl/aktualnosci/jakie_plytki_na_taras,news_1.html
Ze swojej strony mogę polecić tego bloga: Edomator znajdziecie tutaj wiele fajnych inspiracji , jak można urządzić taras. Sam znalazłem właśnie tutaj aranżacje do mojego mieszkania.
Jeżeli chodzi o płytki na taras, to masz dosyć szeroki wybór wielu producentów, natomiast polecam przemyśleć kwestię deski kompozytowej, która będzie równie solidna pod względem jakości, ale za to zdecydowanie bardziej efektowna.
Osobiście polecam dany artykuł: http://robmy-swoje.pl/plyty-na-nasz-taras/. Sam ostatnio zastanawiałem się nad rodzajem płytek do tarasu i dany artykuł znacznie ułatwił mi wybór.
-
Norbert145
- Zainteresowany

No to w takim razie koniecznie sprawdź ofertę płyt z linii Presstone Pozbruk. Stawiają przede wszystkim na dobre wykończenie, zabezpieczenie w postaci powłoki Nano oraz szeroki wybór modeli jak i kolorów.
I jak kwestia wyboru materiału na wykończenie tarasu, zdecydowałeś się już na coś? Jeżeli tak to daj znać i pochwal się na forum. Zerknij także do nas, gdzie znajdziesz nowe ciekawe kolekcje kostki brukowej 
-
Damina90000
- Aktywny

Solidne płyty mozna nabyc z Tral Słupex, firma ma bardzo dobrze zaprojektowane płyty na taras i nie tylko, polecam u mnie montowali w lipcu, taras wygląda teraz świetnie 
Płytki tarasowe zamawialiśmy już kilkakrotnie w firmie Hb-Polska. To świetny dostawca, który w ofercie ma wysokiej jakości kamień. Zamówienia realizuje sprawnie i terminowo. Polecam.