Kredyt na samochód czy leasing
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Kredyt na samochód czy leasing
A co powiesz o kredycie na samochód w kredyt123 opinie? Oferują kwotę kredytu do 150 tyś. , niskie oprocentowanie. Do tego minimum formalności i wstępną decyzję już w 5 min.
-
dickwinters
- Zainteresowany

Jeśli do firmy to leasing, bez dwóch zdań. Jest tyle dobrych ofert, że nie ma co się nawet zastanawiać. Ja sam wziąłem w Toyota Bank leasing smartplan i jestem bardzo zadowolony z warunków. Na plus można zaliczyć, że udostępniają leasing kalkulator, więc można zaplanować wszystko 
Moim zdaniem lepiej zdecydować się na leasing . 
Auto Cacko. To ostatnio bardzo popularny portal tylko i wyłącznie o tematyce motoryzacyjnej, znajdują się na nim informacje które pomogą laikom i doświadczonym osobom z samochodami.
-
Albercik23
- Zainteresowany

Ja też jestem zdania, że leasing jeśli masz możliwość. Uderzasz do paru salonów, dopytujesz o szczegóły, porównujesz ofertę i bierzesz. Osobiście jestem zdania, że to najbardziej opłacalna forma. Sam kupowałem Kię w salonie (chyba najlepszy dealer samochodów na Śląsku, o jakim wiem) i jestem bardzo zadowolony ze współpracy z nimi. Co do autka(mam Sportage) to spisuje się świetnie, naprawdę, nie mam właściwie na co narzekać.
-
motomaniaczka
- Początkujący

Dużo bardziej opłacalnie wychodzi wzięcie kredytu. Tym bardziej, że na przykład taka porównywarka kredytów hipotecznych kredytna4kolka.pl może pomóc Ci w wyborze najlepszego kredytu
I wtedy masz pewność, że nie przepłacasz.
Toyota biznes ma świetną ofertę. 
Mam spore wydatki, wiec postanowilem wziac kredyt. Jednak musialem sprawdzic czy bede w stanie splacac raty kredytu . Znalazlem swietny kalkulator kredytowy , dzieki ktoremu jestem w stanie olbiczyc wyskosc rat.
Nie trzeba od razu decydować się na zaciągnięcie kredytu – czasami, jedynym rozwiązaniem są pożyczki pozabankowe. Na świetnych warunkach są one udzielane przez kokos (znaleźć można na nim kalkulator umożliwiający oszacowanie kosztów pożyczki czy wysokości raty).
Obojętnie, na co się zdecydujesz to zapraszam do salonu Bawaria Motors MINI. Dlaczego? Bo mają przygotowaną najkorzystniejszą ofertę dla każdego. Osobiście korzystałem raz z ich oferty i byłem bardzo zadowolony. Będę polecał na pewno dalej.
Ja bym decydowała się na leasing np Platforma finansowa z tego co wiem ma świetną ofertę. Zresztą zawsze możesz bez żadnych konsekwencji sprawdzić na stronie lub też porozmawiać z konsultantem który wszystko dokładnie Ci wyjaśni.
Również polecam ten rodzaj finansowania przedsiębiorstw. Leasing jest dużo lepszym rozwiązaniem niż wzięcie kredytu. Firmom dużo bardziej się to opłaca, także polecam platformę finansową na ten moment warunki na najlepsze.fiftusiek pisze:Ja bym decydowała się na leasing np Platforma finansowa z tego co wiem ma świetną ofertę. Zresztą zawsze możesz bez żadnych konsekwencji sprawdzić na stronie lub też porozmawiać z konsultantem który wszystko dokładnie Ci wyjaśni.
Jeśli szukacie pewnego samochodu i chcielibyście zakupić niezłe auto na polskie drogi to osobiście mogę wam polecić w którym możecie zakupić wyśmienite auto dla siebie czy swojej rodziny, tylko i wyłącznie sprawdzone oferty samochodów w super niskich cenach !
Jeśli masz taką możliwość, wybierz leasing. Często jest to korzystniejsze rozwiązanie. W innym wypadku zobacz w PKO warunki kredytów samochodowych, znajomy mówił mi, że teraz oprocentowanie jest niskie. Tylko zwracaj zawsze uwagę na RRSO, czyli rzeczywisty koszt kredytu.
Z tego co się orientuję to platforma finansowa ma aktualnie jedną z najkorzystniejszych ofert jeśli chodzi o leasing. Sam zastanawiam się czy nie wziąć u nich nowego samochodu, bo moje stare audi nadaje się juz na złom...