zadymiacz
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
stach.krawiec
- Początkujący

zadymiacz
Gdzie zglosic sasaiada truciciela. Nawet jak grzeje wode to tak bucha z komina brązowym dymem, smrodzacym ze mam dosc. Inkognito lepiej?
-
darkon5616
- Początkujący

Re: zadymiacz
Lepiej pogadać jak człowiek z człowiekiemstach.krawiec pisze:Gdzie zglosic sasaiada truciciela. Nawet jak grzeje wode to tak bucha z komina brązowym dymem, smrodzacym ze mam dosc. Inkognito lepiej?
Takiego sąsiada najlepiej podać na policje według mnie. Tylko co to da jak policjant da mu 500 złoty mandatu , a on będzie palił dalej.
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

A to da coś? Od lat się tłumaczy, że komin zabija, że drogo, że mało komfortowo. A dalej są tacy co palą węglem, pelettem.darkon5616 pisze:Lepiej pogadać jak człowiek z człowiekiemstach.krawiec pisze:Gdzie zglosic sasaiada truciciela. Nawet jak grzeje wode to tak bucha z komina brązowym dymem, smrodzacym ze mam dosc. Inkognito lepiej?ja tak zrobiłem. Poszedłem do niego i mowie niech pan spojrzy na mój komin i swój, widać roznice? On ze tak, bo dymilo jak w elektrowni. Pale paczkowanym ekogroszkiem węgiel sztygar i powiem panu ze wcale nie jest dużo drożej niż tym badziewnym. Spalam go o 2 tony mniej w sezonie bo wydajny. Zdebial pogladal u mnie w kotłowni i kupil ale tylko na probe potem przyznal mi racje i kupujemy duże dostawy raze. Można monza edukowac
Na zdjęciach filtry po 30 dniach. Widać rosnący udział pellet w mordowaniu Polaków .
Jest Pan pewien, że rozmowa i edukacja pomoże?
rekuperacja od 1989r
Pan byłby taki uprzejmy nie zadymiać.Tomasz_Brzeczkowski pisze: Na zdjęciach filtry po 30 dniach. Widać rosnący udział pellet w mordowaniu Polaków .
Panu coś pomoże na to pańskie trollowanie?Tomasz_Brzeczkowski pisze:
Jest Pan pewien, że rozmowa i edukacja pomoże?
Czy rozmowa jak człowiek z człowiekiem nic nie pomogła?stach.krawiec pisze:Gdzie zglosic sasaiada truciciela. Nawet jak grzeje wode to tak bucha z komina brązowym dymem, smrodzacym ze mam dosc. Inkognito lepiej?
teraz można kupic taniej w ich sklepie internetowym. Wychodzi rowny tysiąc za tone tego premium. Prawie 3 stowki w keiszeni mi zostały.Tez uwzam ze warto bo dobry wegieldarkon5616 pisze:Lepiej pogadać jak człowiek z człowiekiemstach.krawiec pisze:Gdzie zglosic sasaiada truciciela. Nawet jak grzeje wode to tak bucha z komina brązowym dymem, smrodzacym ze mam dosc. Inkognito lepiej?ja tak zrobiłem. Poszedłem do niego i mowie niech pan spojrzy na mój komin i swój, widać roznice? On ze tak, bo dymilo jak w elektrowni. Pale paczkowanym ekogroszkiem węgiel sztygar i powiem panu ze wcale nie jest dużo drożej niż tym badziewnym. Spalam go o 2 tony mniej w sezonie bo wydajny. Zdebial pogladal u mnie w kotłowni i kupil ale tylko na probe potem przyznal mi racje i kupujemy duże dostawy raze. Można monza edukowac
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

Kolejny morderca!edlard pisze:teraz można kupic taniej w ich sklepie internetowym. Wychodzi rowny tysiąc za tone tego premium. Prawie 3 stowki w keiszeni mi zostały.Tez uwzam ze warto bo dobry wegieldarkon5616 pisze:Lepiej pogadać jak człowiek z człowiekiemstach.krawiec pisze:Gdzie zglosic sasaiada truciciela. Nawet jak grzeje wode to tak bucha z komina brązowym dymem, smrodzacym ze mam dosc. Inkognito lepiej?ja tak zrobiłem. Poszedłem do niego i mowie niech pan spojrzy na mój komin i swój, widać roznice? On ze tak, bo dymilo jak w elektrowni. Pale paczkowanym ekogroszkiem węgiel sztygar i powiem panu ze wcale nie jest dużo drożej niż tym badziewnym. Spalam go o 2 tony mniej w sezonie bo wydajny. Zdebial pogladal u mnie w kotłowni i kupil ale tylko na probe potem przyznal mi racje i kupujemy duże dostawy raze. Można monza edukowac
rekuperacja od 1989r
Tomasz_Brzeczkowski pisze:Kolejny morderca!darkon5616 pisze: Tez uwzam ze warto bo dobry wegiel
Pan już zgłosił to na posterunek 13? bo w przeciwnym razie paragraf za współudział i morderców będzie dwóch.
i te Fakity24 jak źródło prawdziwych danych