Anmet. Naprawa chłodnic. Janosz A.

Informacje na temat instalacji grzewczych, ogrzewania domu, kotłów CO. Dowiedz się jak ogrzać mieszkanie i jakie wybrać instalacje grzewcze aby rachunki nas nie zaskoczyły.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

dzimi33
Początkujący
Początkujący

Post autor: dzimi33 »

Chłodnictwo - Serwis Urządzeń Anmet. Naprawa chłodnic. Janosz A. >>

dzimi33
Początkujący
Początkujący

Post autor: dzimi33 »

Gorzej już chyba nie można trafić. Firma składająca się z dwóch mechaników i dwóch żon mechaników którzy swoim prostactwem i brakiem umiejętności mogą ewentualnie chłodnice pospawać, a najlepiej wymienić na nową. Po wymianie chłodnicy jak dalej będzie się coś psuło to proszę nie mieć pretensji ponieważ jak twierdzą "to normalne że klimatyzacja się psuje raz w tygodniu po naprawie u nich w baraku". Nigdy ale to nigdy nie trafiłem na tak żenujący poziom obsługi jak w tej firmie. Nie polecam chyba że chcecie tracić pieniądze na bezsensowne naprawy które okażą się niepotrzebne, bo klima i tak nie będzie działać. Czasy PRL dawno się skończyły ale będąc tam wygląda to jak by czas się w tym miejscu zatrzymał wystarczy popatrzeć na ekipe.

Kaktus1988
Początkujący
Początkujący

Post autor: Kaktus1988 »

Polecam firme ktora jest juz ponad 20 lat na rynku. Zajmuja sie klimą profesjonalnie bez naciągania. Ja tam byłam zadowolona z obsługi a troszkę się naszukałam w Gorzowie zamin ktoś mi pomógł. Każdy tylko napełnia. Polecam tyle lat na rynku mowi samo za siebie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instalacje grzewcze i ogrzewanie domu”