Nowoczesna kuchnia
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Nowoczesna kuchnia
Osobiście uważam ze ciężko zaaranżować nowoczesny styl kuchni niewielkim kosztem. Myślę, że warto rozeznać się w polskich markach szczególnie tych, które nie stawiają na ilość ale jakość zamiast szukac w sklepach, gdzie za tą samą jakość mebli cena jest dwukrotnie wyższa. Ostatnio zamówiłam krzesła marki D2. Mają super design, są bardzo solidne i jestem z nich zadowolona w swoim domu a cena jest zdecydowanie konkurencyjna.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Mylisz się. W każdym stylu można zaaranżować pomieszczenie taniej / drożej wybierając inne, lepsze materiały, ale na koniec liczy się spójność tego wszystkiego
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
-
Nephalim123
- Aktywny

Wydaje mi się, ze do nowoczesnej kuchni bardzo dobrze pasuje lacobel - fajne i interesujące połączenia kolorów.
-
e-Rzecznik Śnieżka
- Superużytkownik

- Kontakt:
Nowoczesna kuchnia jest wygodna i łatwa do utrzymania w czystości. Powierzchnia ścian jak wspomniano w tym wątku, to duża część kuchni i dlatego farby do niej warto wybierać z należytą starannością. Dlaczego? By swoim wyglądem za kilka lat nie szpeciły wnętrza. Nowoczesna farba do pomieszczeń narażonych na działanie wilgoci - Kuchnia -łazienka Śnieżki, zabezpiecza powierzchnie ścian nie tylko przed destrukcyjnym działaniem wody i zabrudzeniami, ale także chroni przed rozwojem pleśni i grzybów, bo zawiera w swoim składzie srebro. Produkt nowoczesny i godny polecenia.
Akcesoria oraz detale w kuchni tworzą jedną spójną całość. Polecam stoły, blaty oraz krzesła od PaulBunyan. Jakość na najwyższym poziomie ręcznie robionych mebli. https://www.paulbunyan.pl/category/mebl ... ego-drewna
-
Sklep Makrodom
- Początkujący

W pełni popieramy to, że to właśnie spójne ze sobą detale tworzą jedno całość, co sprawia, że kuchnia jest wyjątkowa i nowoczesna. Bardzo ważne jest to dobrać kolorem i stylem nawet drobne meble kuchenne jak krzesła czy taborety. Zajrzycie do nas na https://www.makrodom.pl/ , meble wysyłamy gratis 
Funkcjonalność można podnieść w prosty sposób, chociażby montując panele szklane między szafkami. Takie panele robi firma FAZA z Warszawy. Robią to estetycznie, do tego można sobie zamówić jakiś elegancki nadruk, np. z owocami lub potrawami. Co o tym sądzicie?
Zgadzam się, że kuchnia to nie tylko meble i dodatki, bardzo ważne jest to jakich farb użyjemy do pomalowania ścian. Sama kilka lat temu popełniłam ten błąd, wydałam krocie na zabudowę a farbę wzięłam najtańszą budżetową żeby przyoszczędzić. Po miesiącu już pożałowałam. W kuchni jednak jak i w łazience konieczne jest zabezpieczenie przed wilgocią i pleśnią. Drugi raz poprawiłam duluxem z serii easycare kuchnia i łazienka i przez dwa lata nic się nie dzieje, poza systemem protect cudnie się ją czyści, syn mi wylał miskę czerwonego barszczu wczoraj, praktycznie spłynął po ścianie bez śladu.
-
Albatros348
- Aktywny

Nowoczesna kuchnia to taka, która powstała przy użyciu nowoczesnych i nietuzinkowych rozwiązań. Do takich z pewnością należy wybór mebli wykonanych na wymiar. Czy istnieje lepszy sposób na skomponowanie kuchni? Ekipa Don't Worry wykonała dla nas kuchnię na wymiar, dzięki czemu prezentuje się ona oryginalnie i znakomicie. Czego chcieć więcej? Patrzenie na nią to czysta przyjemność. 
Nowoczesną kuchnię zawdzięczam ekipie specjalistów z Pinio Kuchnie. Stworzyli a następnie zaprojektowali dla naszego domu prześliczną kuchnię, która nadała niebywałego uroku. Estetyka w połączeniu z nowoczesnością, spędzanie wolnych chwil w takiej kuchni to czysta przyjemność!
-
Grzesiekkatowice
- Zainteresowany

- Kontakt:
Jaka to teraz nowoczesna kuchnia.Biała w lakierze? tzw styl skandynawski.
Dla mnie nowoczesna kuchnia to styl industrialny z cegłami na ścianie z dużą metalową lampą przede wszystkim duża funkcjonalna i z charakterem. Tak naprawdę nie to ładne co ładne a to co się komu podoba. Są klienci co kupią najprstrzą kuchnie w markecie budowlanym i są zadowoleni. Klienci duzych sieciówek uważają że też mają nowoczesne i modne meble. A tak naprawdę aby mieć piękną i nowoczesną kuchnie to trzeba zatrudnić kogoś kto się na tym zna i mieć trochę metrów do zagospodarowania. Jak ktoś ma kuchnie 2x3 metra to co tam wsadz?
Dla mnie nowoczesna kuchnia to styl industrialny z cegłami na ścianie z dużą metalową lampą przede wszystkim duża funkcjonalna i z charakterem. Tak naprawdę nie to ładne co ładne a to co się komu podoba. Są klienci co kupią najprstrzą kuchnie w markecie budowlanym i są zadowoleni. Klienci duzych sieciówek uważają że też mają nowoczesne i modne meble. A tak naprawdę aby mieć piękną i nowoczesną kuchnie to trzeba zatrudnić kogoś kto się na tym zna i mieć trochę metrów do zagospodarowania. Jak ktoś ma kuchnie 2x3 metra to co tam wsadz?
Modnestol
-
lideropinii
- Superużytkownik

Styl jest ważny, ale w tym stylu niezależnie od jego wyboru ważna jest spójność, jakość materiałów, czy finalnie jakość wykończenia.
https://www.facebook.com/decoroom.eu/?ref=br_rs
https://www.facebook.com/decoroom.eu/?ref=br_rs
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Odpowiedni styl takiej kuchni i wykonanie i mamy na prawdę ładną nowoczesną kuchnie do tego warto zainwestować w Meble nowoczesne i szklane albo marmurowe blaty wtedy zrobi to nam robotę jeśli chodzi o wnętrze podłoga to jakieś panele szklane, ciekawa opcja to jest jeśli chodzi o podłogę na prawdę robi to wrażenie. Świetna opcja na nowoczesną kuchnie
A to nasza propozycja na nowoczesne meble kuchenne ze smakiem i w atrakcyjnych cenach .
Oczywiście Darmowy projekt i wycena
https://meble-do.pl/meble-kuchenne.html
Oczywiście Darmowy projekt i wycena
https://meble-do.pl/meble-kuchenne.html
Jeżeli ktoś szuka nowoczesnych mebli to polecam wam sklep mebli włoskich Posiadają w swojej ofercie meble wypoczynkowe do salonu, meble do sypialni, szafy,garderoby, meble do zabudowy,meble do jadalni. Polecam!