Odpoczynek w wolnym czasie - sposoby
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Odpoczynek w wolnym czasie - sposoby
Jakie macie sposoby na wolny czas ?. Ja np. gram w cs 1.6 non steam.
Re: odpoczynek
Mnie relaksuje jak sobie usiąde i rożne fajne filmiki wideo. Takie śmieszne filmiki mnie bawią i czas szybciej leci.
BOB-BUDOWNICZY
Ja uwielbiam śledzić różne promocje i pobierać kody rabatowe.
W wolnym czasie lubię czytać książki 
-
SzymankiewiczK
- Zainteresowany

Ja jak mam wolny czas to sobie czasem zajrzę na czat. Lubię rozmawiać z ludźmi, a tutaj można sobie spokojnie z fajnymi osobami pogadać 
-
SzymankiewiczK
- Zainteresowany

Lubię też zajrzeć forum bukmacherskie. Czasem coś obstawiam w STS więc staram się być z wszystkim na bieżąco 
W wolnym czasie lubię oglądać filmy.
Ja lubię odpoczywać oglądając filmy.
A lubicie sztukę? Można przy niej bardzo odpocząć i się zrelaksować. W dużych miastach jest sporo miejsc takich jak galeria sztuki. Bardzo często w takich miejscach są nowe wystawy, z których można się jeszcze czegoś nauczyć. Warto chodzić w takie miejsca i się relaksować.
Ja lubię czytać książki, jeździć rowerem, albo obejrzeć jakiś dobry film.
Odpoczynek jest ważny, ja staram się wygospodarować czas wolny tylko dla siebie chociaż raz w tygodniu. Lubię spędzać czas na rowerze, aktywnie, ale niekiedy wybieram też teatr albo koncert. Jak jesteście z okolic Gdańska, to warto sobie prześledzić aktualne imprezy tam zawsze dzieje się coś ciekawego.
Jeśli w wolnym czasie lubicie obstawiać zakłady bukmacherskie, to może zainteresuje Was strona bukmacher legalny. Jest tam wyczerpująco opisana kwestia legalności zakładów bukmacherskich w Polsce.
-
jacekmogliwia
- Zaawansowany

Uwielbiam wciągające seriale.
Ja zazwyczaj staram się zmienić otoczenie i jadę gdzieś chociażby na kilka dni lub na weekend. Tym razem chciałbym wybrać się do Hotelu który mieści się w pięknym miejscu, gdzie dookoła jest cisza i spokój.
Ja też lubię zmienić otoczenie. Dlatego często jeżdżę zwiedzać polskie miasta. Dobrze, że są sieci hoteli, bo niemal w każdym większym mieście można znaleźć ich obiekt - o podobnym standardzie czy poziomie obsługi.