Stół bilardowy?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
MarekP1974
- Aktywny

Re: stół bilardowy?
Szkoda, że każde forum to już w zasadzie tylko reklama. Tego lub owego.
-
KamilaMeble
- Zaawansowany

- Kontakt:
Jeżeli ktoś posiada faktycznie dużo przestrzeni,miejsca w swoim salonie lub w pokoju gdzie może umieścić taki stół bilardowy,to czemu nie i moim zdaniem jest to bardzo dobre rozwiązanie,na pewno przyda się podczas wielu deszczowych dni.
meble z dostawą do domu.
No nie wiem, czy to dobry pomysł. Taki stół zajmuje naprawdę dużo miejsca, a jednak jest mało praktyczny. Także może lepiej zrobić jakiś pokój gier i tam wstawić ten stół?
warto się zastanowić jak często będziemy z takiego stołu korzystać 
-
Sebastian02
- Początkujący

Wszystko zależy od tego jak dużo masz miejsca do gry.
Ja kupiłem stół bilardowy, który służy również jako stół do jadalni. Bardzo fajna nakładka
Bardzo wysoka jakoś wykonania, godny polecenia jest. http://lissy.pl/stol-california/604-stol-california-6ft.html Polecam

Ja kupiłem stół bilardowy, który służy również jako stół do jadalni. Bardzo fajna nakładka
Bardzo wysoka jakoś wykonania, godny polecenia jest. http://lissy.pl/stol-california/604-stol-california-6ft.html Polecam
A ja tam lubię bilard i polecam
Dobre stoły bilardowe mają na stoly-bilardowe.net warto sprawdzić ich stoły 
-
KamilaMeble
- Zaawansowany

- Kontakt:
Dlatego napisałam, że stół bilardowy jest fajną opcją ale w przypadku naprawdę dużych powierzchni gdzie możemy zaaranżować ją na wiele sposobów, w tym również po przez stół bilardowy czy barek. Koszty kupna stołu to około 2 tyś zł.
meble z dostawą do domu.
Zgadzam się, że w przypadku większych powierzchni można pokusić się o więcej, także stół bilardowy, czy też stół piłkarski. Mam u siebie kilka takich obiektów, które naprawdę dobrze wyglądają i są świetną rozrywką podczas różnych imprez.
Stół bilardowy w domu to marzenie wielu pasjonatów tej gry, więc jestem jak najbardziej na tak, jeśli mamy miejsce i jeśli możemy sobie na to pozwolić. Jeśli ktoś będzie poszukiwał, to według mnie fajną ofertę znajdziecie na stronie fa-bil.pl Mają różne rodzaje stołów, wystarczy wejść na stronę i sprawdzić ofertę.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Ja ostatnio zastanawiałem się nad takim składanym imitującym zwykły stół. Nie wiem jednak jak jest z komfortem gry.
W salonie jest to zbędna rzecz, co innego jeśli mamy osobny pokój rozrywki czy do gier, wtedy tego typu stół bilardowy dobrze się sprawdzi jako dodatek.
Wydaje mi się, że dobrze mieć oddzielne pomieszczenie, w którym można postawić taki stół. Jednak zajmuje on dużo miejsca i jeżeli codziennie by się na niego wpadało, to jednak może to być denerwujące.
-
martakurek0
- Zainteresowany

Nie wyobrażam sobie, że w salonie miałby mi stać stół bilardowy. I w ogóle w domu. Zdecydowanie za dużo miejsca zajmuje. Chyba, że uda się zorganizować kawałek miejsca w domu na pokój rozrywki. Aktualnie rozważamy z mężem zakup stołu bilardowego do ogródka od lissy.pl
Hmm... ale posiadanie stołu bilardowego w swoim domu naprawdę nie jest problemem. Nie jest to również wydatek z kosmosu, kwestia modelu, ale ogólnie zobaczcie - hop-sport.pl/stoly-bilardowe/ Macie je za ponad 2k. Nieźle, prawda? A to już naprawdę całkiem sensowne rozwiązania. Posiadanie czegoś takiego jest wygodne - można się bawić wtedy, kiedy macie taką potrzebę. Spoko sprawa.
Re: Stół bilardowy?
Są tutaj może fani piłki nożnej? Za rok mistrzostwa europy już szukam biletów. Ktoś ma podobnie? Chcielibyście być na żywo na takim wydarzeniu czy raczej się nie wybieracie?