może stanowić ciekawe tło dla obrazów.Obrazy na ścianie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
SzablonStudio
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Obrazy na ścianie
Dla urozmaicenia oprócz samych obrazów, w wystrój ściany można wkomponować naklejki dekoracyjne lub wzory wykonane przy użyciu szablonów malarskich. Takie drzewko z ramkami jak
może stanowić ciekawe tło dla obrazów.
może stanowić ciekawe tło dla obrazów.Re: Obrazy na ścianie
Obrazy jako dekoracja ścian będą dobrą opcją jeżeli całość stylu będzie w podobnej tonacji, czyli rustykalna lub ewentualnie antyczna. Taki styl trzeba po prostu lubić.
-
Romek-elektro
- Zainteresowany

Obraz na ścianie to bardzo fajna dekoracja, która podnosi estetykę zarówno pomieszczenia jak i całego mieszkania czy domu. Jednak pamiętać nalezy o odpowiednim doborze obrazów, tak żeby nie popaść w kicz.
-
Norbert145
- Zainteresowany

Dokładnie, na szczęście wybór jest tak duży że na pewno uda Ci się go dobrać idealnie. My postawiliśmy na sklep SW-Decore, gdzie znaleźliśmy obrazy z motywem afrykańskim i zdecydowaliśmy się ostatecznie na widok rodziny słoni. Pięknie wykonana grafika o dużej rozdzielczości FullHD oraz zabezpieczeniach przed promieniowaniem UV i wodą.
Poza tym mają kilka tysięcy wzorów w różnych kategoriach jak m.in mapy świata, miasta, zwierzęta, kwiaty i jeszcze długo musiałbym wymieniać, także u nich znajdziesz na pewno to czego szukasz
A mój wybór wygląda tak:

Poza tym mają kilka tysięcy wzorów w różnych kategoriach jak m.in mapy świata, miasta, zwierzęta, kwiaty i jeszcze długo musiałbym wymieniać, także u nich znajdziesz na pewno to czego szukasz
A mój wybór wygląda tak:

My zamówiliśmy obraz na ścianę od digitaldruk.pl co było dobrym wyborem. Obraz został wydrukowany na płótnie dobrej jakości i rewelacyjnie prezentuje się w naszym salonie.
Chciałabym żeby zamiast plakatów motywacyjnych czy typograficzych były modne obrazy. Może tak będzie.
Ja uważam, że obrazy w każdym wnętrzu prezentują się super. Warto jednak pomyśleć o tym, aby dobrać do nich ramy. W nowoczesnych mieszkaniach najlepiej moim zdaniem sprawdzą się ramy aluminiowe.
-
jarekkoziel
- Początkujący

Mojej żonie się bardzo podobają takie obrazy i zamierzam jej podarować na urodziny, więc wasze polecania na pewno się przydadzą i wybiorę coś ciekawego.
-
FotoNaRame
- Zainteresowany

Moim zdaniem ja warto pokusić się o fotoobrazy lub fototapetę na ścianę, nie dość ze zyskamy wspaniała dekorację to w dodatku będzie oryginalna i nie droga. Akurat w tej kwestii służymy pomocą 
Wolę minimalistyczne ozdoby, które sprawdzą się w każdym wnętrzu.
Jeśli chodzi o dekorację ściany, to bardzo podobają mi się obrazy 3d i wiem, że teraz są naprawdę bardzo często używane. Myślicie, że są one dobrym rozwiązaniem do nowoczesnego wnętrza. Wiem też, że większości osobom bardzo się podobają.
ja postanowiłam zamówic fotoobraz na Fotoprint ze względu na ich wiosenną promocję i jestem bardzo zadowolona z jakości i z wykonania, super robota
A może taki motyw, jaki mają na Empik Foto? Koszt niewielki, a można wizualnie uzyskać coś naprawdę fajnego. Jest taniej, a wzory są ciekawe, można dobrać coś interesującego. Sami musicie jednak określić, jakie rozwiązanie sprawdzi się najlepiej pod wasze pomieszczenie.

Fotoobrazy są mega oryginalne i ja osobiście jestem fanem
swoje zamówiłem na stronie Foto4u i polecam bo jakość pierwsza klasa.
A dlaczego akurat tam?